Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpla "jó viszonyból" lehet még párkapcsolat?
A pasi aki tetszik tudja h az ideálom, mivel egy irodába vagyunk nem közeledhetek felé tùl nyomulósan, ő nem lép fogalmam sincs h nem tetszek e neki vagy csak a munkakapcsolat miatt e.
Viszont volt egy nő aki itt dolgozott egy évig és bár volt pasija ùgy elcsavarta a srác fejét az orrom előtt h egy rémálom volt nézni, na ő nyomult...
Szóval a pasiknak nem elég a kedvesség, hanem nyomulás kell h felnyiljon a szemük h huhu tetszel hülegyerek, mert hiába hallja mástól h tetszik a Zsuzsinak ugyse hiszi el vagy ha el is hiszi már sose lép a Zsuzsi felé, jól látom?
Háát ez a Zsuzsika....
Annyi történt csupán, hogy az a nő megkönnyítette a srácnak a dolgát ő mászott rá nem fordítva és gondolom mivel nem volt még köztetek semmi ezért ez könnyebb és gyorsabb esetnek bizonyult. Ami nem azt jelenti h te nem kellettél volna neki
Én pasiként mindig megteszem az első lépést de azért nagyon is jól esik ha egy lány kezdeményez
Nem tartom kizártnak ha te kezdeményezel valami közös programot a csákó belemegy
Ha eddig csak vigyorogtál rá esetleg megpróbálhatsz még egyet lépni
Én pl. nagyon béna vagyok az ilyenekben. Nagyon sokára szokott leesni, hogy tetszek a lánynak.
Lehet itt is ez a helyzet. Mindenesetre sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!