Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz annak a nőnek társat találnia aki kicsit régi szemléletű és nem az átlag irodai munkát csinálja?
Ismerd már, be, hogy dagadt vagy, az összes pasid meg alsó- és középkategória alja, annak is az igénytelenebb fajtája, aki nem teheti meg, hogy válogat a nők között, hanem megbecsüli azt, amit kap. :)
Ez a valóság.
Bocsáss meg, de szerintem nem a külső a lényeges ;) Hanem a belső és a kisugárzás a kinézet pedig másodlagos/harmadlagos.. De nem vagyok dagadt ;) Többet megyek mint ti akik egy nőt le dagadtoztok. Plusz úgy érzem, hogy nektek az intelligenciátokkal is probléma van, mert nem fogjátok fel, hogy az alakommal nekem semmi problémám van. Keressetek cica babát aki hülye és sötét és legyetek vele. De ne csodálkozzatok rajta ha elhagy titeket pluszban megcsal ;)
Szóval normális kommenteket várok. Nem hülyék hülye írásait ;)
Kérdező!
Nem félnél nagy kamionra ülni? Az nem személykocsi ám! :-)
Ajánlatos lenne neked, ha tényleg erre a pályára mennél,hogy egy kamionossal kimennél pár útra,hogy ott élőben lásd,amit látnod kell!:-)
Élőben mégis más,mint az egyesek okos mondásai után dönteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!