Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz annak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz annak a nőnek társat találnia aki kicsit régi szemléletű és nem az átlag irodai munkát csinálja?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 22 éves lány vagyok (163/69). Imádok vezetni és jelenleg ebben dolgozok mint sofőr, de elég sok idővel rendelkezem. A terveimben a kamionozás van (tisztában vagyok minden negatív dologgal), ami kb 1 év múlva valósulhat meg. De ezek mellett vágyok egy kedves, vicces romantikus korombeli (22-24) fiúra. De szinte alig van olyan fiú aki szimpatikus is és van témánk is.Pedig sokan mondják azt, hogy ha egy lány már szeret kockulni, kirándulni és vezetni az egy álom nő, de én ezt nem tapasztalom. Kezdem azt érezni, hogy akit én keresek az nem létezik. :/

2015. júl. 1. 14:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Ismerd már, be, hogy dagadt vagy, az összes pasid meg alsó- és középkategória alja, annak is az igénytelenebb fajtája, aki nem teheti meg, hogy válogat a nők között, hanem megbecsüli azt, amit kap. :)

Ez a valóság.

2015. júl. 8. 16:32
 32/39 anonim ***** válasza:
De setét vagy te 31-es.....
2015. júl. 8. 16:53
 33/39 anonim válasza:
#31 Igen sötét, és bunkó vagy barátom... Remélem a való világban is, és előbb utóbb összeakadsz valakivel, aki nem tolerálja...
2015. júl. 8. 17:20
 34/39 A kérdező kommentje:

Bocsáss meg, de szerintem nem a külső a lényeges ;) Hanem a belső és a kisugárzás a kinézet pedig másodlagos/harmadlagos.. De nem vagyok dagadt ;) Többet megyek mint ti akik egy nőt le dagadtoztok. Plusz úgy érzem, hogy nektek az intelligenciátokkal is probléma van, mert nem fogjátok fel, hogy az alakommal nekem semmi problémám van. Keressetek cica babát aki hülye és sötét és legyetek vele. De ne csodálkozzatok rajta ha elhagy titeket pluszban megcsal ;)

Szóval normális kommenteket várok. Nem hülyék hülye írásait ;)

2015. júl. 8. 17:22
 35/39 anonim ***** válasza:
Meg mér erről nem esett szó: "aki kicsit régi szemléletű" - mármint, hogy te lennél a háziasszony, ős meg az "urad", - de hát a választott szakmáddal ez nehezen!
2015. júl. 8. 17:32
 36/39 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam meg ezt a régi szemléletű dolgot. Inkább úgy mondanám, hogy én az a fajta ember vagyok aki a régen szeretett dolgokat szeretem :) Mint pl a kirándulás, múzeumok (nem a szépművészeti :D).. Plusz a csendesebb helyeket szeretem ha kettesben létről van szó :)
2015. júl. 8. 17:35
 37/39 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem félnél nagy kamionra ülni? Az nem személykocsi ám! :-)

Ajánlatos lenne neked, ha tényleg erre a pályára mennél,hogy egy kamionossal kimennél pár útra,hogy ott élőben lásd,amit látnod kell!:-)

Élőben mégis más,mint az egyesek okos mondásai után dönteni!

2015. júl. 8. 20:39
 38/39 A kérdező kommentje:
Nem félek a nagyobb járműtől. Tudom hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik. És tudom a hátrányait is ennek a munkának. De ezek tudatában is ezt szeretném csinálni. Senki sem tud lebeszélni róla ;) Én nem vagyok képes egy irodában ücsörögni illetve dolgozni..
2015. júl. 11. 16:13
 39/39 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azt hallottam az ilyen nagy kocsikról,hogy ha gumit cserélnek a vontatón,akkor utána az úton pattog,nem lehet egyenesben tartani.
2015. júl. 15. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!