Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz annak a nőnek társat találnia aki kicsit régi szemléletű és nem az átlag irodai munkát csinálja?
Túlsúlyos vagy (tény, nem vélemény), valószínűleg túl férfias és igénytelen.
Persze ezeket SENKINEK nem lehet megmagyarázni, hiszen MINDENKI az igényesség mintapéldájának tartja magát, aki tökéletesen megfelel a női/férfi szerepeknek.
Gondoltam ha nem megy szép szóval, akkor leírom natúrban az arcodba. Hátha...
//Az, hogy volt pasid, semmit nem cáfol ezek közül.//
Már megbocsass, de attól hogy kamionozni szeretnék attól még nem vagyok igénytelen és férfias! Nagypapa sofőr volt ő az aki miatt a vezetés a véremben van! Ugyan olyan dolgokat csinálok mint egy átlag lány!
Én nem mondtam hogy nem agyon túlsúlyos! DE én képes vagyok 10 plusz kilométereket megtenni anélkül, hogy elfaradnék! Nem úgy mint azok akik már elhízottak! Testalkat kérdése minden...
De veled felesleges beszélnem.. Mert te előbb ítélsz és soha sem gondolkozol ahogy észre vettem.
És igen is lényeges az hogy volt kapcsolatom, mert nem hónapos hanem éves kapcsolatok voltak és szerelemmel! De nem a kinezetem miatt lett vége egyiknek sem!Távolság illetve volt ahol a munka állt közénk... Szóval jobb ha ide nem írsz. Mert a témához nincsen közé annak hogy te ide írogatsz.. A 18as kommentelő is normálisabb dolgokat ír...
Én is lány vagyok, és az érdekel, nem félsz, hogy lerázza a cicidet a sok autózás?
Én egy hosszabb buszozás után is szemmel látom a különbséget, és fájdalmas is, és nem is ülök ezért buszra. Csak sínen megyek.
Huhh :D Ez a kérdés meglepett :D A válaszom nem :)
De sajnálom, hogy neked ezt kell átélned a buszon, kocsiban.
Nem. Budapesten lakom. ;)
Én Dunaújvárosból ismerek kamionos asszonyt, ő is iylen pici. :D
De ez továbbra is probléma lesz, ami a korábbi kapcsolataidban:
"Távolság illetve volt ahol a munka állt közénk..."
22 éves fiu már kamionozhat? A ce-hez nem 23 éves kor a határ? Akkor még nem is beszéltünk a gyakorlatról! Mármint, ha kamionos srácot keresel társnak.
Nem is 2 ft egy kamionos jogsi.
Szia. 21 a korhatár a C-hez. Van cég aki állja a +E-t és a GKI-t, de amúgy nem egy horror ár a C+E-s jogsi. Mind ez meg van 300 ezer forintból kb. Ha az ember normálisan dolgozik és spórol akkor kitudja fizetni ;)
A D (busz)-ra van 24 éves korhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!