Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz annak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz annak a nőnek társat találnia aki kicsit régi szemléletű és nem az átlag irodai munkát csinálja?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 22 éves lány vagyok (163/69). Imádok vezetni és jelenleg ebben dolgozok mint sofőr, de elég sok idővel rendelkezem. A terveimben a kamionozás van (tisztában vagyok minden negatív dologgal), ami kb 1 év múlva valósulhat meg. De ezek mellett vágyok egy kedves, vicces romantikus korombeli (22-24) fiúra. De szinte alig van olyan fiú aki szimpatikus is és van témánk is.Pedig sokan mondják azt, hogy ha egy lány már szeret kockulni, kirándulni és vezetni az egy álom nő, de én ezt nem tapasztalom. Kezdem azt érezni, hogy akit én keresek az nem létezik. :/

2015. júl. 1. 14:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
33%
Ok, ne vitatkozzunk erről. Nem tudom hogy miért nem találsz pasit, biztos vagyok benne hogy nem a munkád miatt, de az sem valószínű hogy csak a pasikban van a hiba. Senki sem tökéletes. Szoktak randira hívni vagy ismerkedni veled?
2015. júl. 1. 17:23
 12/39 anonim ***** válasza:
33%
Meg hogy érted hohy alig van szimpatikus fiú? Én is fiú vagyok, de még szerintem is van egy csomó szimpatikus fiú.
2015. júl. 1. 17:25
 13/39 A kérdező kommentje:

Igazából 2 hónapja vagyok szingli. Nem jutok el senkivel sem odáig, hogy érdekeljen. Nem tartom olyan érdekes személyiségnek. A baj az hogy akikkel eddig beszéltem mindegyik félből hiányzott valami. Nem olyan pörgős az életük. Én pedig nem szeretek egy helyben lenni.. És nem kreatívak a férfiak. :/

Kollégákkal pedig nem kezdek ki.. Kis cég.. Sok pletyka..

2015. júl. 1. 17:26
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Én egy egészséges férfiember vagyok, bazira semmi baj nem lehet az alakoddal, és nem a koleszterinbe fogsz belehalni, - de hát nem is ezt kérdezted.

Lehet, hogy pont azért nem találtál eddig, mert túlságosan határozott, céltudatos, autonóm nő vagy.

Az meg kihívás.

2015. júl. 1. 17:28
 15/39 anonim ***** válasza:
Szerintem a 2 hónap az kevés.
2015. júl. 1. 17:29
 16/39 A kérdező kommentje:

Miért nem szeretitek ennyire a céltudatos nőket? Mitől féltek? :/

Hát nem sok, de azért lassan telt el ez a 2 hónap is :D

2015. júl. 1. 18:33
 17/39 anonim ***** válasza:
Én szeretem a céltudatos nőket. :) De az elesettekkel sincs semmi bajom. Én szeretek mindenkit aki nem végtelenül paraszt.
2015. júl. 1. 19:10
 18/39 anonim ***** válasza:
Én birom a céltudatos nőket. Mivel magam is céltudatos vagyok, nem szeretem azt aki csak a szájját jártatja , és a seggét mereszti de a céljai érdekében nem tesz semmit. Azért ha a kamionozást választod szakmádnak szerintem le kell tegyél a "normális" kapcsolatról. Max ilyen helyi, belföldi fuvarok , amik kihalásos alapon mennek. Dehát te tudod, sőtt azt mondom mindenkinek próbálja meg amit szeretne , aztán lesz összehasonlítási alapja. Az ember sokszor a saját szemének hisz csak. De bármikor visszaléphet amugy az ember ha nem tettszik a dolog. Jelenleg mit csinálsz futárkodás vagy valami ilyesmi?
2015. júl. 2. 01:47
 19/39 A kérdező kommentje:

Igen jelenleg is fuvarozok, csak kisteherautóval. De én nem életem végéig szeretnék nemzetközibe dolgozni. (1-3 év) Csak egy kis tapasztalat és utána belföld. Szerintem ott már az ember ugyan annyit van távol mint egy normális munkával.

Igazából lehet, hogy kamionos társ kellene, mert ott azért lehet együtt is menni. Csak hát mivel alig van idejük szerintem ők nem nagyon keresnek, vagy éppenséggel már van kapcsolatuk. Idősebbeket ismerek és még mindig a párjukkal vannak, jó ronthat a kapcsolaton a sok távolság ez igaz.

De most vagy azt a munkát választom amit szeretek és telik az idő, vagy azt amit nem és lassan telik az élet. Jelenleg főiskolás is vagyok. Érdekes meg minden, de sajnos nem annyira, hogy benne dolgozzak. :/

2015. júl. 2. 11:25
 20/39 anonim ***** válasza:

18 as vagyok.

Az igen egyből a mély vízbe :) De ha már nemzetközi akkor érdemes külföldi, mondjuk egy osztrák cégnél mert többszörösét kapod mint otthon. Vannak olyan cégek ahol konkrétan magyar kapcsolattartó is van, persze nem árt azért a németet beszélni. Így azért 3 év alatt megszedheti kicsit magát az ember.

Azt meg hogy a pároddal együtt kamionozz , hááát elég nehéz összehozni szerintem. Olyan ember aki tettszik is , meg is értitek egymást , még kamionozik is , ugyanannál a cégnél.... nem mondom hogy lehetetlen, de mindez egy csettintésre nem lesz meg az biztos.

Szerintem neked sem lesz időd ilyesmin agyalni, mert ha kimész nemzetközibe nem sokat leszel otthon , és akkor értelmét veszti a dolog , nem lesz szabadidőd annyi , úgy ahogy írtad te is. Meg szerintem nem sok huszonéves srác tudna otthon a seggén maradni míg te kint kamionozol...tudod milyen értelemben értem...

De sok sikert kívánok érd el amit szeretnél, sosem lehet tudni hogy alakulnak a dolgok.

2015. júl. 2. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!