Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha semmi mellizmom sincs a folyamatos edzés es kajálás mellett, örökre önbizalomhiányos és magányos maradok? Le sem merek vetkőzni?
Egy eve jarok konditerembe...szoktam fekvenyomni ruddal, kezisullyal, tarogatni...stb es ott csak 10 ismetlesig megyek maximum 15. csak idegeseggbol nyomtam ma fekvotamaszokat
erdekes, hogy a karom 10centit nott, a mellem semmit.
Koncentrálj jobban az izomra edzés közben, tapasztald ki, hogy hogyan érzed a legjobban az izomfeszülést. Mindenkinek más technika jön be a testi adottságai miatt.
Fekvenyomás egy- és kétkezes súlyzókkal, tárogatás egykezes súlyzókkal vagy csigán, áthúzás, fekvőtámasz plusz súllyal, mellgép, tolódzkodás (plusz súllyal) stb., mindegyiket érdemes kipróbálni, hátha valamelyik jobban működik nálad, mint a többi.
Mar tenyleg mindent kiprobaltam. A ferde pados egykezes nyomas nagyon bejott es a gepen tarogatas. De fekvoztem plusz sullyal. Semmi valtozas..
A haverom pont forditva szenved. Mint egy haz akkor melle van, pedig alig edzi es csak 50kg-ot nyom ki. Karja viszont semmi akarmit csinal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!