Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden alacsony lánynak a magas férfiak kellenek?
Én is 157centi vagyok, de nem a magasság alapján fogom megítélni a fiút. Ja és kérdező ne haragudj, de nem tudom elhinni hogy egy lánnyal már majdnem jártok és azt mondod hogy 160cm vagyok es elmegy.
Ez annyira nagyon baromság hogy az hihetetlen:D
16L
Nem, de a magas és az extrém alacsony között azért van különbség...
Én pl 150 cm vagyok a barátom 173 cm.
177cm vagyok, és nekem az alacsony fiúk-férfiak jönnek be. Szóval... Nem rinyálni kell, egy 160cm fiú is tud szexi és "védelmező" lenni, és ehhez még izom se kell, csak kisugárzás...
Amúgy anyum rögeszméje az, hogy amelyik 2méter körüli csávó a 150cm vékony csajokra bukik, annak kicsi a.... :D
Én 183 cm vagyok. Azoknak a csajoknak, akik anők közül is alacsonynak számítanak kb 80%-nak tetetszem, attól független h ő mennyire jó nő. Viszont az átlag magasságú vagy feletti csajoknak, alig jövök be. Ennek mi lehet az oka? Mondanom sem kell, h nekem a magas csajok tetszenek...
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!