Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan 20-25 éves lányok akik nem a pénzre vagy a külsőségekre mennek?
Sziasztok lányok.
Miért van ez mostanában hogy minden fiatal nő a pénzt vagy külsőségeket nézi?
Hol vagytok rendes, nem bulizó, kedves, önfenntartó nők?
Léteztek még vagy adjam inkább fel?
Köszönöm a válaszokat.

A 20-25 év közötti korosztály érdeklődik legkevésbé a férfiak iránt. Már 18 évesen kipróbáltak egyet s mást és már nem jelent számukra semmit, ami más nőknek igen.
Aztán 25 felett megint elkezdenek érdeklődni.
Érdekes, mert engem a 20 alattiak és a 25-30 felettiek néznek meg. nem tudom, miért.

Szerinted vannak ilyenek?
Nem sok reményt fűznék hozzá a helyedben. :/
Ha nem születtél helyesnek,onnantól teljesen mindegy mit csinálsz,vagy milyen vagy belülről.Egyetlen nőt sem fogja érdekelni sajnos,ez tapasztalat.Ez a szomorú valóság. :/
24/F

Igen vannak ilyen lányok, léteznek még nyugi, csak a mai csajok annyira el vannak k*rvulva (mondom ezt úgy, hogy én is lány vagyok), hogy sokszor tényleg megtudom érteni az ilyesmi kérdéseket a fiúk részéről.
DE viszont ezt fordítva is meg lehet ám kérdezni, mert fiúból is egyre kevésbé találni olyat, aki nem csak szexre megy, meg nem csak arra, hogy a csajomnak nagy melle, feszes segge és lapos hasa legyen.
Elkeserítő a helyzet, de bízni kell abban, hogy vannak még normális fiúk/lányok.

De egyébként a külső nagyon fontos szempont, a nőknél főleg. Hangoztatják, hogy a belső így meg úgy de nem gondolnám, hogy ez így van mert nem ezt tapasztalom. A pénz nagyúr, mindenkinek van tarifája maximum nem vallja be, kár ezt tagadni.
Gondoltam leírom ezt, hogy kedves feminista felebarátimnak legyen annyi öröme az életben, hogy nyomkodhatják a piros gombot mint az őrültek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!