Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ismerkednétek ilyen helyzetben?
Ma beültem egy gyorsétterembe vacsorázni, egyedül. Kevesen voltak, pár asztallal odébb egy háromfős férfi társaság. Az egyik férfi már akkor megnézett, amikor leültem, és később is oda-oda pislogott. Később egy másik férfi is elkezdett nézegetni a társaságból. Aztán mindannyian odébbáltak, elhaladtukban hallottam, hogy külföldiek (nem sikerült beazonosítanom a nyelvet, talán hollandok lehettek, vagy valami hasonló, de a sztori szempontjából lényegtelen).
A kérdés elméleti: ilyen szituációból - mármint ha társaságban vagytok - szerintetek alakulhatna ki (elvben) ismerkedés?
Helyzet adja.
Azt mondanám, hogy ebben a helyzetben igen, de kicsit zavaró is lenne.
Ott vannak a haverok és még nagyobb a bizonyítási kényszer, hogy sikerem legyen a nőnél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!