Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma velem lányok?
Nem nagyon akar egy nő sem ismerkedni velem.
Ha mégis, mindig kimutatja "milyen szinten vagyok".
Ennyire rossz a belsőm?
Egyszerűen süt a szavaidból a negativitás.
Ha két, azonos tulajdonságokkal rendelkező termék közül kellene választanod, és az egyik eladója azt mondja, hogy az ő áruja nem elég jó, a másik pedig azt, hogy ha nem is tökéletes, de a legtöbb igényedet kielégíti, melyiket választanád?
Mert te sugárzol magadról egy képet, és ez a kép nagyon-nagyon negatív. Gyakorlatilag lebeszéled magadról a nőket. Ha nem is szavakkal, a kisugárzásoddal mindenképp.
Azzal kapcsolatban tévedésben vagy, hogy 99%-uk a külsőre megy. Ezek szerint rossz helyen keresgélsz.
Ha valaki megkedvel, a külső csak másodlagos lesz neki.
12es: ha gondolod csinálhatjuk azt, hogy küldök neked 3 képet 3 különböző pasiról és kiválasztod melyik vagyok én.
Meglepődnél, hogy mennyire nem látszik a negatív kisugárzás.
Hogy őszinte legyek, a negatív gondolkodás a tapasztalataimnak köszönhető.
Írótábor... heti 40-50 órában dolgozok.
Emellett rendszeresen edzek, és háziállataimat is kell gondozni. Úgyhogy sajna nincs rá kapacitásom.
Ugyanakkor hazudnék, ha azt mondanám, hogy ekkora passzióm az írás. Nem a könyvírás kedvéért kezdtem bele, hanem azért, mert van pár ötlet a fejemben és érzem, hogy anélkül nem mehetek el erről a világról, amíg írott formába nem öntöm azokat :)
Tehát maga az írás nem foglalkoztat olyan formában, hogy tanulni is szeretnék róla. Inkább csak segít kiteljesednem.
Ha így vesszük a sport jobban érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!