Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az oldal miért van tele megkeseredett, nőgyűlölő, szűz harmincasokkal?
26-os, igaz, a férjem a legkevésbé sem egoista, önimádó, sem hazudozó, de még csak nem is deltamatyi és nem keseríti meg az életem, hanem hosszú évek óta boldoggá tesz, de azért ezzel a világért sem akarok megsérteni senkit, úgyhogy nem is vitáznék ezen. :)
23-as voltam.
#31: Lehet, hogy nem csak a legjóképűbbeknek van nője, de azokról könnyebben is mondanak le a nők, igen, egy jóképűbbért. Ha téged is sok férfi vesz körül, akkor foglalkozz inkább velük, fektess energiát a velük való ismerkedésbe, de annak nincs értelme, hogy ma már vagy a negyedik nőgyűlölőkről szóló kérdést olvasom. Elhiszem, hogy van kivétel (már csak emiatt sem lehetnék ugyebár nőgyűlölő, mert akkor mindenkit egy kalap alá vennék), csak irtó kevesen vagytok olyanok, akik a tetteikkel is alá tudják támasztani a mondanivalójukat.
#33: Nem szeretnék olyan párkapcsolatban/házasságban élni, amiben tengernyi idő jutna GYK-n észt osztogatni.
"Nem szeretnék olyan párkapcsolatban/házasságban élni, amiben tengernyi idő jutna GYK-n észt osztogatni."
Kénytelen lennél a házastársadtól némi időt külön tölteni te is, ha más műszakban dolgoznátok. Tudod, nem mindenkit anyuciék pénzelnek. De ezt sem ragozom, mert ez neked nyilvánvalóan magas.
Hogy a maradék szabadidőmet mivel töltöm, azzal pedig nem tartozok elszámolással.
Úgyhogy itt le is zárom a vitát, gyerekekkel nincs értelme. :)
Én csak nagyon-nagyon ritkán, a legdepresszívebb hangulatomban szoktam arra a szintre süllyedni, hogy irigykedjek, másokat ócsároljak (kizárólag magamban), amiért szebbek, izmosabbak, jóképűbbek, sikeresebbek az élet valamelyik területén nálam, de el sem tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet nektek, akik egész nap ezen a szinten vagytok. Mélyen együtt érzek veletek.
Egyébként a hibát önmagatokban kell keresnetek, nem másokban. Én átéltem ezt az állapotot, és tudom.
Azzal én sem értek egyet, hogy egyesek rondán beszélnek a nőkről, (akik ugye soha semmiről sem tehetnek, csak a hapsik), viszont a másik oldalról nézve felmerül a kérdés, hogy:
fáj az igazság, hogy a nők sem szentek?
Szembe kell nézni mindkét félnek a hibáikkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!