Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez az oldal miért van tele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az oldal miért van tele megkeseredett, nőgyűlölő, szűz harmincasokkal?

Figyelt kérdés
Nyilván nem jó nekik sem, de mostanában minden kérdés alatt csak a mocskolódó válaszok jönnek... Most komolyan, miért nem máshol élitek ki magatokat?
2015. jún. 24. 14:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
94%

Van itt sokféle ember, de az utóbbi időben mintha lenne néhány arc, aki direkt durván alázósan fogalmaz, hogy így álljon bosszút idegeneken, akik nem tehetnek az ő bajáról. Ez egy kicsit hervasztó.

42f

2015. jún. 24. 15:08
 12/39 anonim ***** válasza:
19%
talán inkább egymást kéne segíteni nem pedig ocsárolni egymást!
2015. jún. 24. 15:08
 13/39 A kérdező kommentje:
Egyetértek! Én is az ilyen durva hozzászólókra gondoltam, mert nem lehet ennyire általánosítani, ahogyan ők szoktak. Vannak még normális nők/férfiak, csak egyre kevesebb sajnos...
2015. jún. 24. 15:10
 14/39 anonim ***** válasza:
32%
Ezt rosszul gondoltad, nem vagyok olyan véleményen.
2015. jún. 24. 15:14
 15/39 anonim ***** válasza:
5%

1. Valahogy olyan furcsa ez nekem, hogyha valaki nincs túl jó véleményen az egész női nemről, arra azonnal ugrotok, miközben titeket elvileg nem is érdekel egy férfi, aki löki elfogultan a sztereotip szövegeket. Viszont ilyenkor meglepően elszaporodnak a kivételt képező nők, akik nem ilyenek, mint amiket egy nőgyűlölő vázol.

2. Valahogy olyan furcsa ez nekem, hogyha férfiként kijelentem, hogy nagyon sok olyan férfi is szaladgál közöttünk, akik rendkívüli módon szemetek, aljasok, hazugok, ilyenkor jön a csajoktól a HIGH FIVE, hogy bizony mennyire igazam van. Viszont ha nőkről állítom pontosan ugyanezt, hogy közöttetek is sok féreg éldegél, akkor már azonnal nyomjátok a nőgyűlölő címkéjű pecsétet a homlokomra.

3. Valahogy olyan furcsa ez nekem, hogyha kifogytok az érvekből, mert már nem tudtok mit felhozni a védelmetekben, akkor bevetitek a "nőgyűlölőkre rá kell hagyni" és a "nőgyűlölőkkel nem kell foglalkozni" kezdetű hozzászólásokat. Írjátok ezt nagyjából húsz oldalon át, hangoztatva végig hosszú hozzászólásokon keresztül, hogy ti nem foglalkoztok nőgyűlölőkkel.

4. Valahogy olyan furcsa ez nekem, hogyha ti olyan tökéletes, ideális, előítéletektől/haragtól/rosszindulatoktól mentes nők lennétek, akkor nem bizonygatnátok itt egy no name oldalon no name személyeknek, hogy a nők nagy része nem olyan, mint amit egy nőgyűlölő vázolt. Márpedig olyan! A tökéletes, ideális, előítéletektől/haragtól/rosszindulatoktól mentes nőket általában interneten kívül elég sok helyen ostromolják a férfiak, vagy legalábbis jóval nagyobb esélyük lenne igazán helyes, jóképű, magabiztos férfiakat kifogni a fertőből, ami azért valljuk be, jobban le tudna kötni titeket, mint az itteni no name sárdobálás. Ellenben a rusnya, esetlen, tapasztalatlan srácnak hol van ugyanekkora esélye? Hm? Csak úgy margóra megjegyezve.

2015. jún. 24. 15:23
 16/39 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy igazad van, sokszor mintha nem is a felnőtt kategóriát olvasnám, hanem a tinit. Elég éretlenek az ide irkáló emberek.
2015. jún. 24. 15:25
 17/39 A kérdező kommentje:

Természetesen a nők között is vannak hazugok és aljasok, de ha megfigyeled, a kommentelők között nem látsz nőktől származó pocskondiázó megjegyzéseket... Maximum elvétve. Mert ők tudják, hogy ennek semmi értelme.

És lehet, hogy az ilyen férfiak a való életben nehezen találnak párt, de ilyen hozzáállással soha nem is fognak... Akkor regisztráljanak egy társkeresőre, dolgozzanak magukon minden téren, és ha valaki kiír egy kérdést, és normális válaszokat szeretne kapni rá, akkor nem kell folyton beírni valamilyen sértett dumát.

2015. jún. 24. 15:27
 18/39 anonim ***** válasza:
4%

és a sok femináci megkeseredett szerencsétlenek akik jó pasit akkor látnak ha megnyitják a böngészőt ?:D és ha rá mondod hogy hülye már nőgyűlölő vagy,már szerencsétlen vagy,hol ott a telefonod többet ér mint az egész élete.

és egyéni mocskát,butaságát azzal védi hogy ő nő és te az egészet nemet támadod.

igen ez ismerős valahonnan?! :D ugyanaz a szisztéma amit a kisebbségek használnak támadásul.Agresszorként ha valakinek nem tetszik valami! ugyanaz! eltanult mocskos aljas módszer.

senki nem bántanak itt sem ok nélkül szerintem,90% biztos nem.

bárcsak lenne mindenkiről itt profilkép ilyen adatlapos ,esküszöm! oszt az ugatni akinek van mire végre.ámen :D

2015. jún. 24. 15:30
 19/39 anonim ***** válasza:
12%
talán le kéne adni a magyar nőknek a luxus igényeket ebben a koldus országban! nem pedig listát írni hogy milyen legyen 1 férfi ! pl ne lakjon anyucinál? és miből költözzön el? havi 70-100e ből? meg kocsi meg nyaralás stb stb!
2015. jún. 24. 15:31
 20/39 anonim ***** válasza:
80%

Többször kiderült már ide írogatókról, hogy 18 alatti. Ha kérdés volt ilyen, én felülvizsgáltattam a moderátorral.

Vannak itt tanácsok is, csak nem mindenki hajlandó megfogadni, beszéltem olyannal, aki nagyon meg van zuhanva, és megrögzötten állítja, hogy ronda, és biztos azért nem kell a csajoknak, és nem kér azokból a véleményekből, hogy nincs vele semmi baj külsőleg. Hát, pedig tényleg nem volt vele semmi baj külsőleg, egy kicsit mélabúsnak látszik ugyan képen, de ha a hozzáállásán változtatna egy kicsit, és lazábbra venné a dolgot, akkor lehetne sikeres, egyáltalán nem olyan ronda, mint amilyennek gondolja magát. De ő ragaszkodik ehhez. Hát nem tudom, ezzel mit lehetne kezdeni.

2015. jún. 24. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!