Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez az oldal miért van tele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az oldal miért van tele megkeseredett, nőgyűlölő, szűz harmincasokkal?

Figyelt kérdés
Nyilván nem jó nekik sem, de mostanában minden kérdés alatt csak a mocskolódó válaszok jönnek... Most komolyan, miért nem máshol élitek ki magatokat?
2015. jún. 24. 14:50
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Pontosan egyetértek! Én is próbáltam már számtalanszor tanácsot adni ilyen embereknek, de mindig az a válasz, hogy nekik reménytelen az életük, és semmit sem tudnak tenni ellene... Pedig igenis mindig van remény!!
2015. jún. 24. 15:36
 22/39 anonim ***** válasza:
41%
szerintem nincs sok 30-as itt.
2015. jún. 24. 15:37
 23/39 anonim ***** válasza:
66%

Nyilván sok az eső mostanában, szaporodnak, mint a gomba. :D

De addig örüljünk, amíg csak itt vannak és nem a közvetlen környezetünkben boldogítanak minket. :)

2015. jún. 24. 15:51
 24/39 anonim ***** válasza:
94%
Elég lenne csak azt megérteniük, hogy nem minden ember egyforma. Azért, mert ők belefutottak 1-2 felszínes nőbe, még nem lesz olyan a többi 3 milliárd is.
2015. jún. 24. 15:56
 25/39 anonim ***** válasza:
89%
Mert anonim, ha képet és valós nevet is kellene adni, kevesebb "tökös gyerek" járna ide...
2015. jún. 24. 16:00
 26/39 anonim ***** válasza:
16%
#23: A te életedet nem egy nőgyűlölő pojáca, hanem egy egoista, önimádó, hazudozó, deltamatyi vezérhím fogja megkeseríteni, akire FELNÉZHETSZ. Férfiideál, nektek ideális. Még jó, hogy mi, "nőgyűlölők" hamar kihullottunk a listáról. :D Fixáld is gyorsan!
2015. jún. 24. 16:10
 27/39 anonim ***** válasza:
43%
Az tény, hogy arctalanul és névtelenül könnyebben jár az emberek szája. :-)
2015. jún. 24. 16:11
 28/39 A kérdező kommentje:

Folyton ezekkel a szavakkal dobálóztok, hogy önimádó vezérhímek :D

Azért tartjátok őket ilyennek, mert nekik veletek ellentétben van önbizalmuk, büszkeségük, és tudják, hogyan vegyék le a lábáról a nőket. Persze van közöttük szemétláda is, de ez nem ezzel függ össze, és nem is a külsővel! Ez most ugyanolyan, mint mikor a nők látnak egy szebbet/csinosabbat, egyből rávágják, hogy egy ribi, aki mindenét kiteszi...:D Anélkül, hogy megismernél valakit, nem tudsz véleményt alkotni, csak a saját sértettségedet vetíted ki a nálad sikeresebb emberekre.

2015. jún. 24. 16:31
 29/39 anonim ***** válasza:
16%
#28: No, akkor neked is, meg a #23-as bombanő barátnődnek is van lehetőségetek foglalkozni az önbizalommal teli, büszke férfiakkal, akik könnyűszerrel vesznek le titeket a lábaitokról, és akire mi elvileg irigykedünk. Baromi unalmas, hogy a nőgyűlölők popsiját nyaljátok egy ideje. Senki nem kért meg rá, hogy foglalkozzatok velünk. Mi, csúnya, ronda, rusnya fiúcskák elvagyunk magunk között, eleve nem is vagyunk azonos szinten veletek csodaszép, magabiztos bombanőkkel, szóval nem kell leereszkedni közénk. Remélem, kielégítő volt a válaszom.
2015. jún. 24. 16:40
 30/39 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy nem vagytok el magatok között, hanem már megint csak visszaszólni tudtok, pedig nem rosszindulatból írom ezeket a dolgokat, hanem, hogy elgondolkodjatok rajta. Ugyanis egyáltalán nem csak a legjóképűbb fiúknak van barátnője, sőt, én úgy veszem észre, pont azoknak nincs semmi komoly, mert nem is azt keresik. Ha valakinek olyan a személyisége, igenis tud találni barátnőt, csak soha nem kell feladni! :)

Nem vagyok kövér, szép lánynak mondanak, de nem vagyok 10/10-es bombázó, viszont tetszik a fiúknak a kisugárzásom, és hogy sokat mosolygok, és ezt nektek is ajánlom a siránkozás és gyűlölködés helyett.

2015. jún. 24. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!