Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nőgyűlölő errefelé?

Figyelt kérdés

Amikor megmondtam, hogy a barátom államilag támogatott albérletben lakik, és én is ott vele, megkaptam, hogy ingyenélő kis k. vagyok, amiért nem fizetek neki azért a lakásért, ahol ő ingyen lakik.

Meg hogy találkozni szeretnék egy sráccal barátilag, nem kettesben, de a barátom nélkül, akkor mindjárt mindenki, hogy büdös k., ez magcsalás, ők már úgy vágnák ki egy ilyen nő holmiját az utcára, hogy pislogni nem lenne ideje. Meg hogy sosem lesz egyenjogúság.

Miért kell gyűlölni, ártottam én nektek?

2015. jún. 24. 10:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
71%

A legfőbb baj, hogy az itt kommentáló srácok többsége nem nagyon jutott nő közelébe, sem komolyabb kapcsolatba, egynaposba s randizni sem igazán volt a többség.

A többség ezért nagyon vár egy idilli elképzelt szerelemre - kapcsolatra ami egyre jobban egy alomképpé alakul de emelet mindenki elutasítja őket még ha egy ártatlan táliról is lenne szó.

Az előbbiekből kikövetkeztetve olyan barátnőre vágynak aki csak az övék és nem kell osztozniuk rajta,

általában sokan azért nem mennek el velük egy kávéra sem mert a barátjuk féltékeny na baromi furán jönne ki hogy mikor végre összejön az ő barátnőjük mással találkozgat. Túl bele élték magukat a helyzetbe.

A a lakást illetően valószínűleg, ráadásként gyengébb anyagi háttérrel rendelkezők írták kik nehezen tudnák még így is fizetni a lakást és baromi szarul esne nekik, az a tudat, hogy a barátnőjük kiket befogadtak maguk mellé mással találkozgat miközben ő egyedül üldögél otthon, olyan mintha ő csak azért lenne, hogy legyen hol laknia a lánynak.

Ezek, megkeseredett emberek rém álom képei kik attól rettegnek, hogyha végre összejön valami akkor az csak látszat lesz és valójában a kutyának sem kellenek, maximum csak a haszonból kellenek valakinek csak egy papucsnak és semmi más egyébre.

Részben tapasztalatból írom amit írok, néha engem is nagyon megrémít amiket olvasok itt és csalódok az egész világban és néha már nem is tudom, hogy vágyom e még arra, hogy legyen valakim. De egy úttal rettegek is, hogy soha nem lesz senkim, vagy ha lesz akkor azonnal elveszítem vagy elhagy másvalakiért.

Néha pedig nagyon jön, hogy beszólj egy nőnek névtelenül, ha olyat teszt vagy tett ami nekem is nagyon fájna.

Nem csak a saját tetteid miatt kapsz gyűlölködő szöveget kedves kérdező, hanem csak te is megszenvedett a sok elutasítás, kilátástalanság és reménytelenség érzetét.

28f, még sosem volt barátnőm sem csók sem semmi, sem kézen fogva sétálás a parkban, jó formán még egy ölelésem.

Néha nagyon úgy érzem joggal vagyok dühös az egész női nemre, nem azért mert egy elutasított hanem azért mert az évek során már jóval több mint 100 lány / nő elutasított.

Nem vagyok ronda, jól keresek (elég kemény egyetemet végeztem érte), mindig kedvesen beszélek az emberekkel, (ritka ha úgy fel tudnak dühíteni, hogy felemeljem a hangomat) de ennek ellenére ennyi nőből egynek sem imponáltam. Ezért sokszor érzem úgy, hogy joggal vagyok dühös a nőkre, mert égszerűen nem vesznek számba mint férfit.

2015. jún. 24. 18:53
 32/32 anonim ***** válasza:

25.: Tévedtél :) Sokkal kedvesebb volt, mint számítottam Rá. És hogy eltalálta.. különleges vagyok.. különleges vagyok egy olyan férfinek akit ő valószínűleg irigyelne és akit minden nője inkább kényeztetett mint kihasznált.. igaz, nem is volt ilyen bugyuta minden nőt egy kalap alá vevő soha.

31.: Megkérdezhetem, hogy ha van rá anyagi lehetőséged, időd (a leírásodból úgy gondolom, van, hiszen van rendes munkád, valószínű normális fizuval) akkor miért nem tanulsz kicsit pszichológiát, miért nem változtatsz magadon, miért nem fejleszted az önbizalmadat? Úgyis változunk az évek során, hát akkor miért nem olyan irányba változol ami Neked előnyös?

2015. jún. 24. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!