Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nőgyűlölő errefelé?

Figyelt kérdés

Amikor megmondtam, hogy a barátom államilag támogatott albérletben lakik, és én is ott vele, megkaptam, hogy ingyenélő kis k. vagyok, amiért nem fizetek neki azért a lakásért, ahol ő ingyen lakik.

Meg hogy találkozni szeretnék egy sráccal barátilag, nem kettesben, de a barátom nélkül, akkor mindjárt mindenki, hogy büdös k., ez magcsalás, ők már úgy vágnák ki egy ilyen nő holmiját az utcára, hogy pislogni nem lenne ideje. Meg hogy sosem lesz egyenjogúság.

Miért kell gyűlölni, ártottam én nektek?

2015. jún. 24. 10:08
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%
Két lánynál próbálkozott be és tömény nőgyűlölő lett? Az karrier. Pedig naponta halljuk itt a magas számokat, hogy ők már többszáz nőnél kezdeményeztek. Én mindig is tudtam, hogy valójában sokaknál ez 3-4 nőt jelent.
2015. jún. 24. 13:06
 22/32 anonim ***** válasza:
5%
ki mondta hogy 2 nél? te észkombájn? mind1 hülyékkel nem vitázom
2015. jún. 24. 13:09
 23/32 anonim ***** válasza:
83%

Mustafa: Egyetlen gond van, hogy 19-20, de legyél 24, nekem végülis egy számít: fiatalka vagy (örülj neki :) ) így ha -korodhoz képest- nagyon sokat csajoztál, ha nagyon sok haveroddal beszéltél és nagyon sokat olvastál erről a témáról akkor is viszonylag kevés ismereted van.

Szerezz egy általános emberismeretet, tanulj meg másokkal (férfiakkal) kommunikálni, légy társasági lény és ne csak a rosszra figyelj és idővel (tényleg idővel) változhat a véleményed.

Anno csúnyának képzeltem magam (ma már tudom, hogy nem voltam kifejezetten csúnya) és zárkózott is voltam (alapból, már kisgyerek kortól) és sehogy nem akart összejönni a párkapcsolat. Valahol, valamikor megtört a jég és ahogy önbizalmam kezdett lenni úgy lettek egyre jobb kapcsolataim.

Ha belenyomod a fejed ebbe a minden-nő-egy-...va beállítottságba úgy is maradsz. Az igazság pedig nem biztos, hogy egy mindenkire vonatkozó egységes valami. Igazság az is, hogy mikor kellett segítettem anyagilag a páromat, igazság az is, hogy mások szeretetben tudnak élni és boldogok évekig, igazság az is, amit a párom gondol a nőkről -és az nagyon messze van a Te gondolataidtól- és persze igazság a te igazságod. Ha így akarsz maradni szíved joga, de ha szeretnél másképp élni akkor észre kell venni legalább annyit, hogy vannak olyan emberek akik nem pont úgy gondolkodnak mint Te.. aztán elgondolkodni, hogy talán van rá okuk..

2015. jún. 24. 13:18
 24/32 anonim ***** válasza:
18%
Az igazi nőgyűlölők nem azért lesznek azok, mert 1-2 alkalommal kosarat kapnak, hanem mert gyerekként olyan súlyos traumák érik őket nők/lányok részéről, amik komoly lelki és mentális sérüléseket okoznak, ilyen emberből pedig nincs túl sok. Akikről a kérdés ír, azok csak simán csalódott emberek, akik a sikertelenségük okát a nőkben látják. Ez olyan dolog, mint amikor az itteni emberek lábfétisről beszélnek, mikor valójában csupán annyi a helyzet, hogy tetszenek nekik bizonyos lábak, egy igazi lábfetisiszta sokkal erősebb vonzalmat táplál a lábak iránt, akárcsak az összes fetisiszta a saját fétise iránt.
2015. jún. 24. 13:59
 25/32 anonim ***** válasza:
52%
79% ment a zöld kéz, de mustafa csak azt látja, amit látni akar, erre is csak annyit fog reagálni, hogy "ne itt okoskodj és hazudozz te nőstény, ez itt a majmok bolygója"
2015. jún. 24. 14:10
 26/32 anonim ***** válasza:
23: Tudod mi volt az a pont, vagy mi okozta? Szociábilisabb lettél vagy valami ilyesmi? Vagy előbb jött egy pár?
2015. jún. 24. 14:36
 27/32 anonim ***** válasza:
79%

25: köszi. Ha ezt mondja, az már az ő gondja lesz :D

26: Előbb leírom hogy mi okozta az ellenkezőjét. –azon kívül hogy alapból extroveltált voltam: 14 éves voltam, amikor egy 30 éves férfi elkezdett követni és rendszeresen járt utánam, a saját lépcsőházunkban megfogdosott többször is. Mégsem gondoltam, hogy minden férfi egy állat csak azt, hogy az a férfi az.

Nincs egy pont, ahonnan valamilyen szárnyalás kezdődött. Nagyon pattanásos voltam, de jött egy férfi aki szeretett így is. Lassan tanultam meg, hogy lehet, az arcom nem annyira szép, de vannak rajtam (kívül/belül) más tulajdonságok, hogy a többiek se tökéletesek és még az is önértékelési zavarral küzd, akit szinte mindenki csodál, hogy milyen szép.. ezek folyamatok.. lassúak.. évek.. kicsit nyitottabb, bátrabb lettem amiért elég sokat tettem. Pl. nem szerettem beszélni, ezért írtam cetlire témákat, kihúztam és az volt a feladat, hogy mindegyikről beszéljek először 10, aztán 20, aztán 30 percet hangosan és ehhez hasonlókat. Lassan kinyíltam, most van egy totál introvertált párom, (olyan akitől régebben elmenekültem volna, mert "túl jó hozzám") akitől sokat tanulok és még mindig változom.

2015. jún. 24. 15:44
 28/32 anonim ***** válasza:
furi.. felcseréltem az extro és introveltáltat.. szóval én voltam beforduló ő meg nyitott :D
2015. jún. 24. 15:45
 29/32 anonim ***** válasza:
18%
ma 15:44 na meg jött az én vagyok a ritka kívétel nő szánalom a köbön
2015. jún. 24. 15:54
 30/32 anonim ***** válasza:
83%

Üdv az interneten! Itt mindenki gyűlöl mindenkit látatlanban is.

Viszont figyeld meg a neveket ésvagy a százalékokat ebben a témakörben. Észre fogod venni, hogy van úgy ~5 válaszoló, akik MINDEN kérdésnél csak azt nézik, hogy hol tudnak belekötni a kérdezőbe. Vagy egy másik válaszadóba. Vagy AKÁRKIBE, csak legyen valami kemény shitstorm némi e-tesztoszteronnal keverve, káromkodva, őrjöngve.

Aztán nekik köszönhetően kezd az oldalon kialakulni egy olyan kép a 20+ éves szűz fiúkról-férfiakról, hogy kivétel nélkül mindannyian azért azok még mindig, mert istenverte gyökerek.

2015. jún. 24. 18:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!