Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi nőgyűlölő errefelé?
Amikor megmondtam, hogy a barátom államilag támogatott albérletben lakik, és én is ott vele, megkaptam, hogy ingyenélő kis k. vagyok, amiért nem fizetek neki azért a lakásért, ahol ő ingyen lakik.
Meg hogy találkozni szeretnék egy sráccal barátilag, nem kettesben, de a barátom nélkül, akkor mindjárt mindenki, hogy büdös k., ez magcsalás, ők már úgy vágnák ki egy ilyen nő holmiját az utcára, hogy pislogni nem lenne ideje. Meg hogy sosem lesz egyenjogúság.
Miért kell gyűlölni, ártottam én nektek?
Most épp ráérek.
De ahogy látom, nem csak én :D
8-tól értékelendő legalább az őszinteség. A többi meg itt sunnyog vagy magyarázkodik, hogy miért is általánosít.
Kérdező: mindenhol van ilyen, a környezetedben is, csak valószínű kevesebb, ráadásul kevésbé látod, mert arctalanul egyszerűbb kiadni a gyűlöletet. Idegen, arctalan emberek véleményéről annyit: ami hasznos fogadd meg, a többin meg sose húzd fel magad. :)
Privátban 19-nek vallotta magát, azóta lehet, hogy betöltötte a 20-at, és nekem úgy rémlik, hogy akivel próbálkozott, ő volt 24, meg volt egy tizenakárhány éves leányzó is. Mindegy, még rutintalan, és ez látszik. Ha elég nyitott, akkor fog még alakulni jobb irányba. Majd túllesz ezen az időszakon, mint a hozzá hasonlók mind.
Aki nagyon megkeseredett, esetleg túlvan váláson is, és már benne van a korban, az más helyzet.
Meg van egy eleve agresszív, pökhendi, kötekedő réteg (a vicces kedvű trollokon kívül), akik mindenkibe belekötnek válogatás nélkül, nekik még indok se nagyon kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!