Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ennyi nőgyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi nőgyűlölő errefelé?

Figyelt kérdés

Amikor megmondtam, hogy a barátom államilag támogatott albérletben lakik, és én is ott vele, megkaptam, hogy ingyenélő kis k. vagyok, amiért nem fizetek neki azért a lakásért, ahol ő ingyen lakik.

Meg hogy találkozni szeretnék egy sráccal barátilag, nem kettesben, de a barátom nélkül, akkor mindjárt mindenki, hogy büdös k., ez magcsalás, ők már úgy vágnák ki egy ilyen nő holmiját az utcára, hogy pislogni nem lenne ideje. Meg hogy sosem lesz egyenjogúság.

Miért kell gyűlölni, ártottam én nektek?

2015. jún. 24. 10:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
28%
neked nincs jobb dolgod? munka esetleg?
2015. jún. 24. 11:25
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

Most épp ráérek.

De ahogy látom, nem csak én :D

2015. jún. 24. 11:29
 13/32 anonim ***** válasza:
86%

8-tól értékelendő legalább az őszinteség. A többi meg itt sunnyog vagy magyarázkodik, hogy miért is általánosít.

Kérdező: mindenhol van ilyen, a környezetedben is, csak valószínű kevesebb, ráadásul kevésbé látod, mert arctalanul egyszerűbb kiadni a gyűlöletet. Idegen, arctalan emberek véleményéről annyit: ami hasznos fogadd meg, a többin meg sose húzd fel magad. :)

2015. jún. 24. 11:52
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
mustafa kalifa 19 éves, még fiatalka, neki vannak egyébként jó megnyilvánulásai, szóval ő még fejlődőképes ezen a téren, csak túlságosan a szívére veszi a társkereséssel járó nehézségeket, neki csak lazítania kellene egy kicsit. :-)
2015. jún. 24. 12:14
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
Mustafa az egyik kommentben azt írta, hogy 20 éves, a másikban, hogy 24. Ha még a koráról is hazudik mennyire lehet őt komolyan venni? De nem ez a legmegbotránkoztatóbb, hanem, hogy azt merte emellé biggyeszteni, hogy férfi.
2015. jún. 24. 12:35
 16/32 anonim ***** válasza:
30%
akkor írjam oda hogy nő? vagy mi?
2015. jún. 24. 12:36
 17/32 anonim ***** válasza:
91%
Fiú
2015. jún. 24. 12:40
 18/32 anonim ***** válasza:
Hímnemű, bak, kan... Láttam, ezek tetszettek neki :D
2015. jún. 24. 12:43
 19/32 anonim ***** válasza:

Privátban 19-nek vallotta magát, azóta lehet, hogy betöltötte a 20-at, és nekem úgy rémlik, hogy akivel próbálkozott, ő volt 24, meg volt egy tizenakárhány éves leányzó is. Mindegy, még rutintalan, és ez látszik. Ha elég nyitott, akkor fog még alakulni jobb irányba. Majd túllesz ezen az időszakon, mint a hozzá hasonlók mind.

Aki nagyon megkeseredett, esetleg túlvan váláson is, és már benne van a korban, az más helyzet.

Meg van egy eleve agresszív, pökhendi, kötekedő réteg (a vicces kedvű trollokon kívül), akik mindenkibe belekötnek válogatás nélkül, nekik még indok se nagyon kell.

2015. jún. 24. 12:53
 20/32 anonim ***** válasza:
5%
szerintem hogy hény éves vagyok az lényegtelen!mindenkinek vannak problémái a társ keresésben ez 1 anonim oldal miért ne írhatnám le hogy mit tapaszatalok? különben is sok haverom úgyan ezeket tapsztalja ez nem az én agyrémem
2015. jún. 24. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!