Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-2 év egyedüllét tényleg jót tesz?
2 éves kapcsolatom van most végetéröben. 1 éve már a szex sem müködik, havi egy a maximum. Most új munkát és új albit keresek, hogy el tudjam magam tartani.
Mindenki szerint jót tenne nekem pár év szinglilét, mivel elsö kapcsolat.
Viszont már 1 éve szenvedek attól, hogy semmi szex. Hogy fogok így lehúzni 2 évet? Vagy ha szingli az ember, ezen nem kattog az agya?
És mi lesz, ha 2 év után se találok senkit?
22N
Ez konkrétan úgy baromság, ahogy van. Augusztusban lesz két éve, hogy egyedül vagyok és marhára szenvedek.
Ha szingli leszel, akkor a személyiségedtől függ, hogy min fog kattogni az agyad. Nekem azon, hogy egyedül fogok megdögleni.
Megkérdezhetem, hogy hol élsz és milyen munkád van ?
Hogy a kérdésedre is válaszoljak szerintem ez emberfüggő, engem kikészítene 1-2 év egyedül valószínűleg.
Aha,értem.necces helyzet,de te is ezek szerint maradnál ebben a (ritka rossz és szerencsétlen kapcsolatban.)
Nem értem az ilyen embereket...
Elég fiatal vagy,tehát tegyük fel mondjuk 1 évig szingli lennél,az sem lenne baj szerintem.(Az igaz,hogy ez tényleg emberfüggő dolog.Mindenki másképp éli meg a szingli létet.)Az is elképzelhető,hogy 1 év múlva megtalálnád tényleg azt az igazi pasit,akivel a szex is jó lenne,csak mert egy jó kapcsolatban a szex az fontos dolog eléggé.
Szerintem ne aggódj ilyen dolgok miatt.Fiatal vagy még,előtted van sok minden.
Valamivel akkor is le kellene foglalnod magad , lehet ez akár egy hobbi. Főleg így , hogy írtad hogy kint tulajdon képen teljesen egyedül vagy.
Együtt mentetek ki van őt már kint ismerted meg ?
Emberfuggo. Szerintem jot fog tenni neked egy kis egyedullet. Nem kell, hogy ket evig tartson, de ez az ido legyen csak a tied, fejleszd es ismerd meg magad. Sokkal onallobb leszel.
Nekem mar nem ket eve tart és meg mindig jol vagyok. :) Neha tulsagosan is szeretem ezt a fuggetlenseget. De most mar jo lenne megismerni valakit, akivel tenyleg osszepasszolunk.
En is kulfoldon elek es boldogulok egyedul, nokent. Ha jol hasznalod fel ezt az idot, akkor csak epulni fogsz belole. :)
Nem tesz jót 2 év szinlgi lét... miért tenne jót???
De hát ez nem egy vasúti menetrend, amit be kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!