Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kedves, rendes, figyelmes, intelligens és jó humorú férfi tényleg nem találhat párt?
"Hozzátéve a menjünk ki a strandra, és nézzük meg az apukákat témához. Igen, csak azt felejti el mindenki, hogy azok a férfiak 20-25 évvel ezelőtt találtak rá a párjukra. Körülbelül olyan nagy hülyeség őket felhozni példaként, mintha egy mostani F1-es autót egy 25 évvel ezelőttihez hasonlítanánk"
30 körüli apukákról beszélek, és nem az ötvenesekről...
Ők nem 25 évvel ezelőtt találtak párt.
A gyerekem ovis, sokat vagyok 30-as szülők között. Abszolút hétköznapi figurák, van köztük mindenféle típus.
Amúgy ez a kategória abszolút nem a felnőtt párkapcsolatokról szól. Akinek ilyen a felfogása, mint itt a többségnek, menjen a tini csoportba, mert agyilag oda való. Egy bizonyos kor fölött már többről szól az élet, mint, hogy ki szép és ki csúnya.
Ismerek kifejezetten csúnyácska férfiakat, akik boldog párkapcsolatban élnek.
Kérdező, veled tuti más a baj,és nem a külsőd.
Ugyan.:) Három alapvető dolgot néznek a nők egy férfiban: külső megjelenés (ehhez kapcsolható a kiállás, önbizalom), egzisztencia, belső tulajdonságok.
15-25 év között a nőknél a sorrend: Külső, egzisztencia, belső.
25 év fölött némileg megcserélődik: Egzisztencia, külső, és kap egy minimálisan nagyobb szerepet a belső. Ezért van az, hogy a csúnyácskább hímek idősebb korban elkelnek, ha addig megalapozták a karrierjüket. A pénz nagyon sok mindent megszépít egy nő szemében. Belső meg annyiból lényeg, hogy amelyik csávó 30 évesen is a bulikat járja, és többet van a tükör előtt, mint a barátnője, az nem valószínű, hogy cserélni fogja a babán a sz*ros pelenkát.
Nagyjából ennyi a történet. De alapjáraton tök felesleges erről nők véleményét kikérni, mert nem fognak maguk ellen beszélni. Mindig jönni fognak a belsővel, hogy nekik az a lényeg, és itt tulajdonképpen mindenkinek csúnyácska pasija van, gyönyörű belsővel. Mese habbal, de ezt egyetlen nő se fogja soha beismerni.
Ezt ki találta ki, hogy a nők azt mondják CSAK a belső számít?
Ez baromság. A párválasztásban a belső és a külső egyaránt számít, legyen szó nőről, férfiről. Mindenkinél.
Engem is ilyennek mondanak:
"kedves, rendes, figyelmes, intelligens és jó humorú férfi "
170 cm 63 kg, 59F.
Volt egy feleség (21-40 között)
Egy élettárs (43-55 között)
És egy kedves (fél éve)
Az első két kapcsolatban voltak jókora hullámvölgyek, szóvak 35 és 57 között még bizonytalan számú, de nem alkalmi, vagy profi nőt még el kell helyezni.
Szóval én nem értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!