Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kedves, rendes, figyelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kedves, rendes, figyelmes, intelligens és jó humorú férfi tényleg nem találhat párt?

Figyelt kérdés
Csak mert alacsony és ocsmány, ebből kifolyólag meg még 28 évesen is szűz. Én ezt tapasztalom. Barátnak persze jó vagyok, de vonzódni soha nem tudna hozzám egy lány sem a külsőm miatt.

2015. jún. 23. 16:01
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Jól látod kérdező, ha valaki ocsmány, mint pl. én is, az hiába kedves, rendes, stb. nem fog párt találni. De elhatároztam,hogy nem is leszek kedves, minek? Semmit nem érek vele, egy ilyen "Te egy nagyon kedves, rendes férfi vagy, de ne haragudj és mást keresek/más az esetem" mondatokért felesleges.
2015. jún. 23. 19:54
 32/41 anonim ***** válasza:
94%

"Hozzátéve a menjünk ki a strandra, és nézzük meg az apukákat témához. Igen, csak azt felejti el mindenki, hogy azok a férfiak 20-25 évvel ezelőtt találtak rá a párjukra. Körülbelül olyan nagy hülyeség őket felhozni példaként, mintha egy mostani F1-es autót egy 25 évvel ezelőttihez hasonlítanánk"

30 körüli apukákról beszélek, és nem az ötvenesekről...

Ők nem 25 évvel ezelőtt találtak párt.

A gyerekem ovis, sokat vagyok 30-as szülők között. Abszolút hétköznapi figurák, van köztük mindenféle típus.

Amúgy ez a kategória abszolút nem a felnőtt párkapcsolatokról szól. Akinek ilyen a felfogása, mint itt a többségnek, menjen a tini csoportba, mert agyilag oda való. Egy bizonyos kor fölött már többről szól az élet, mint, hogy ki szép és ki csúnya.

Ismerek kifejezetten csúnyácska férfiakat, akik boldog párkapcsolatban élnek.

Kérdező, veled tuti más a baj,és nem a külsőd.

2015. jún. 24. 14:56
 33/41 anonim ***** válasza:
53%

Ugyan.:) Három alapvető dolgot néznek a nők egy férfiban: külső megjelenés (ehhez kapcsolható a kiállás, önbizalom), egzisztencia, belső tulajdonságok.

15-25 év között a nőknél a sorrend: Külső, egzisztencia, belső.

25 év fölött némileg megcserélődik: Egzisztencia, külső, és kap egy minimálisan nagyobb szerepet a belső. Ezért van az, hogy a csúnyácskább hímek idősebb korban elkelnek, ha addig megalapozták a karrierjüket. A pénz nagyon sok mindent megszépít egy nő szemében. Belső meg annyiból lényeg, hogy amelyik csávó 30 évesen is a bulikat járja, és többet van a tükör előtt, mint a barátnője, az nem valószínű, hogy cserélni fogja a babán a sz*ros pelenkát.

Nagyjából ennyi a történet. De alapjáraton tök felesleges erről nők véleményét kikérni, mert nem fognak maguk ellen beszélni. Mindig jönni fognak a belsővel, hogy nekik az a lényeg, és itt tulajdonképpen mindenkinek csúnyácska pasija van, gyönyörű belsővel. Mese habbal, de ezt egyetlen nő se fogja soha beismerni.

2015. jún. 24. 16:44
 34/41 anonim ***** válasza:
33-as! Úgy ahogy írod, ez úgy van!
2015. jún. 24. 18:05
 35/41 anonim ***** válasza:

Ezt ki találta ki, hogy a nők azt mondják CSAK a belső számít?

Ez baromság. A párválasztásban a belső és a külső egyaránt számít, legyen szó nőről, férfiről. Mindenkinél.

2015. jún. 25. 09:18
 36/41 anonim ***** válasza:
Nyilván nem úgy értettem, hogy egy szépségkirálynő vonzódjon egy quasimodohoz. De az elmúlt években túlságosan hangsúlyos lett a külső.
2015. jún. 25. 10:38
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Én is rendes, intelligens, jó humorú férfi vagyok. Szívesen ismerkednék magas csajokkal.
2015. jún. 25. 17:51
 38/41 anonim ***** válasza:

Engem is ilyennek mondanak:

"kedves, rendes, figyelmes, intelligens és jó humorú férfi "

170 cm 63 kg, 59F.

Volt egy feleség (21-40 között)

Egy élettárs (43-55 között)

És egy kedves (fél éve)

Az első két kapcsolatban voltak jókora hullámvölgyek, szóvak 35 és 57 között még bizonytalan számú, de nem alkalmi, vagy profi nőt még el kell helyezni.

Szóval én nem értem a kérdést.

2015. jún. 27. 13:46
 39/41 anonim ***** válasza:
Hát már bocs, de a 170 cm miért lenne alacsony? Én elég magas lánynak számítok, és 168 cm körül vagyok... és nem vágyok kosarasokra :P
2015. jún. 27. 23:00
 40/41 anonim ***** válasza:
Kérdező a 170 cm egyáltalán nem alacsony, ha 150 cm lennél,akkor megértem,hogy emiatt rinyálsz,de 170-ért tényleg nem kell. Sportolj sokat, legyél igényes,ápolt(ez nem milliók kérdése) és dolgozz az önbizalmadon akár pszichológussal. Az egyik pasi szaktársamat finoman szólva nem lehet jóképűnek nevezni,ő is kb. olyan magas,mint te és még súlyfeleslege is van és mégis olyan barátnője van, hogy én azt mondom lány létemre, hogy gyönyörű a csaj. Több férfi ismerősöm is van, aki elég csúnyácska és kivétel nélkül mindegyiknek van barátnője. De a közös mindegyikben, hogy egyik sem rinyál és kesereg,hanem rendkívül pozitívak, jó a közelükben lenni, nagyon jó társaságuk van.Hidd el, ez tényleg fontos, senki nem szeret kesergő,negatív emberek mellett lenni. Lányokra is tudok példát, az egyik közeli barátnőm túlsúlyos és csúnya, asszimetrikus arca van(persze ezt soha nem mondom neki!!!),mégis több éve párja van, most lesz nekik nemsokára a lagzi. Egy másik lány ismerősöm magas,karcsú, szép arcú lány mégsincs barátja évek óta,mert kesergő,negatív természete van. Szóval ne add fel!!:)
2015. júl. 5. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!