Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kedves, rendes, figyelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kedves, rendes, figyelmes, intelligens és jó humorú férfi tényleg nem találhat párt?

Figyelt kérdés
Csak mert alacsony és ocsmány, ebből kifolyólag meg még 28 évesen is szűz. Én ezt tapasztalom. Barátnak persze jó vagyok, de vonzódni soha nem tudna hozzám egy lány sem a külsőm miatt.

2015. jún. 23. 16:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Engem meg tőled.
2015. jún. 23. 16:11
 12/41 anonim ***** válasza:
26%

Az ilyen hírességekre tapadnak a nők,nem számít az sem, ha "törzsvendég".:)

2015. jún. 23. 16:12
 13/41 anonim ***** válasza:
80%

Biztosan megteszel mindent, hogy a kornyezeted velemenye megvaltozzon rolad? Mit teszel annak erdekeben, hogy ne tartsanak undoritonak? Vagy csak nyoszorogsz es nyaldosod a velt vagy valos sebeidet?

Egy "kedves, rendes, figyelmes" fickora a kornyezete soha nem mondana, hogy "ocsmany" ... egy "intelligens" ember probal magan joiranyba valtoztatni ... egy "johumoru" ferfi pedig nem kesereg, hanem akar onironikusan is belemosolyog masok arcaba.

Szoval ez a kerdes egeszen gyengecske!

2015. jún. 23. 16:14
 14/41 anonim ***** válasza:
35%

Vonulj el papnak, ott senkit nem fog érdekelni, hogy hogy nézel ki, de az önsajnálatot szerintem ott sem fogják díjazni.

Plusz a szépség relatív.

Vagy legyen sok pénzed és máris fognak "téged" szeretni a "nők".

2015. jún. 23. 16:14
 15/41 anonim ***** válasza:
10%

így van kérdező. Tegnap sikerült kipréselni egykét nagy okos helyi nőstényből, hogy az a felső 20% nem is annyira irreális és valóban onnan válogat minden nő. Ehhez pedig alap feltétel a jó külső és a jó egzisztencia.

Szóval a legtöbb amit tehetsz ha csúnya vagy, hogy megpróbálsz meggazdagodni.

2015. jún. 23. 16:16
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
Nagyobb a füstje, mint a lángja. Ahelyett, hogy panaszkodnál, el kéne kezdeni fejleszteni önmagadat. Lelkileg, testileg is. Átalakulni, átesni egy metamorfózison, mint a pillangó, aki lárva, majd báb volt előtte. Mennyivel másabb az élete kifejlődve nem? Felesleges rinyálni, semmivel sem lesz jobb. Tegyél az ellen, ami ellen tenni tudsz!
2015. jún. 23. 16:17
 17/41 A kérdező kommentje:
16: Én jól érzem magam a testemben, egész sokat fogytam amúgy azért, hogy átlagos testalkatom legyen, ennél nem is akarok többet.
2015. jún. 23. 16:21
 18/41 Estienne ***** válasza:
76%

"fujj a hideg kirázz tőle"

Mustafa, te megérdemled a sorsod...

2015. jún. 23. 16:25
 19/41 anonim ***** válasza:
92%
Most komolyan...menjetek ki hétvégén egy sima strandra és nézzétek meg, hogy néz ki az átlag apuka. Egyből rájöttök, hogy a közelében sincsenek a felső 20% -nak.
2015. jún. 23. 16:33
 20/41 anonim ***** válasza:
9%
#19 Ez így van, mert a nők felcsináltatják magukat az alfákkal (felső 20%) majd a fattyat felneveltetik valami szerencsétlen, szeretet hiányos férfival, akinek eddig nem sok babér termett.
2015. jún. 23. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!