Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kedves, rendes, figyelmes, intelligens és jó humorú férfi tényleg nem találhat párt?
Pszichológusnál voltál már, kérdező? Amúgy nem te vagy az a srác, aki már a doktoriját csinálja?
2: Rá se klikkeltem, de már tudtam, hogy kit fogsz linkelni. Szerintem ettől még szarabbul érzi magát a kérdező. Mert még én is. :D
7: Azért az nem annyira alacsony. A főnököm is kb annyi és nagyon szép felesége van.
20: Erről ez a kép jutott eszembe:
22: Nem ő vagyok, de még életemben nem álltam sorban cafkák előtt. Valahogy nem szeretem az olyanokat, akiken átment a fél település.
Nekem normális nő/lány kellene, nyugodtan ki merem jelenteni. Szóval, leszel a barátnőm?
#23 Minek menjen pszichológushoz ? Hogy lerántsák a pénzét, és közöljék vele, hogy "önnek több önbizalomra van szüksége, még harminc űlés és segítek felépíteni önben". Ugyan már.
Nagy formák a pszihomókusok egyébként, a legnagyobb szakma amit a kapitalista világ valaha kitalált.
25: Csak pusztán azért merészeltem javasolni neki, mert anno én is jártam. Előtte öt évig nem volt barátnőm, utána viszont 2 hónap alatt becsajoztam és lett egy hosszú, 3 éves kapcsolatom.
Nekem konkrétan segített, de nem mindegy, hogy milyen szakemberhez mész. No, meg nekem más problémáim is voltak.
Nem a külsőddel van a legnagyobb probléma. Hanem a kiállásoddal.
Most komolyan: mond olyat magára normális ember, hogy ocsmány??? Egyáltalán bármilyen emberi lényre hogy lehet ilyen jelzőt használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!