Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan semmi értelme a nőkre gondolni, ismerkedni, ha nem vagyok "jó pasi"?
*ami, a szép nőket érzékeli csak
Na, már csak írni kéne megtanulnom...
31# Persze, hogy szívesen. De nem azért szeretem, mert helyes, csak azért tetszett meg először. De a szívébe szerettem bele később. Érdekes módon az előző barátnői a külseje után a pénzt keresték benne, ami nincs neki (sőt nagy adag tartozása volt régebben) de én megláttam a belső értékeit is.
Egyébként mindenki csodálkozik hogy csinálom, mert nem vagyok egy feltűnő jelenség, szürke csöndes, kedves lány vagyok, mégis mindig helyes barátaim voltak, azok a bizonyos nők kedvencei típusok. Mind a két korábbi párom is ilyen volt. Bár hozzáteszem pénze, kocsija egyiknek se volt, a férjemnek sincs még. Engem ez nem ijeszt el.
Penze kocsi egyiknek sem volt, nos igy csinalod. Nem akarom osszetorni az abrandjaid, de a te hejjespasijaid tudtak jol, hogy nem tudnak megtartani nalad csinosabb noket, nem azert, mert kell nekik pizzara, hanem azert, mart ertuk ringbe szall az a hejjes pasi is, akinek penze van. Igy le is pattan vele /tuti jart mar igy a hapsid is/
Szimplan tudomasul vette, hogy a jo csajokhoz hiaba nez ki jol, az egzisztenciaja keves.
Es szerintem ezt te is tudod. De konnyebb igazolni azzal, hogy a szovebe serettel bele, o meg a te eszedbe.
Nem járt még így, 1-2 dugás után egyszerűen megunta őket. Minden barátnőjét megcsalta eddig.
Nekem meg valahogy sosem imponált a pénz, mert nem akarom alacsonyabb rendűnek érezni magam. Jobb ha a 0-ról kezdjük és együtt haladunk előre anyagilag is. Minden közös nálunk, pl.ezt se lehet a mai világban bárkivel megcsinálni mert önzőek az emberek.
Ki az a hülye nő, aki ne tenné bele a valagát egy vadonatúj Mercedesbe? Akit ne fogadná el egy luxusétterembe való vacsorameghívást? Aki nem lakna egy dúsgazdag férfi luxusvillájában? :D
Ember! Ha sok pénzed van, tiéd az egész világ! Még azokat a képmutató retek nőket is megkaphatod, akik elméletben annyira ellenkeznek, hogy ők ugyan nem lennének barátnői egy dúsgazdag férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!