Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan semmi értelme a nőkre gondolni, ismerkedni, ha nem vagyok "jó pasi"?

Figyelt kérdés
mindig csak azt hallom, hogy a "jó pasi" jöhet csak számításba, aki minden szempontból tökéletes, a szép, átlagos, csúnya lányoknál egyaránt. persze őket el kell fogadni úgy, ahogy vannak. olyan szarul érzem emiatt.
2015. jún. 23. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
56%
Hidd el , nagyon szivesen megmutatnek, sot ha akarod irj ram es kuldok ;). Bar egyszerubb lenne inkabb, ha nem csak a net elott ulnetek, hanem nyitott szemmel jarnatok.
2015. jún. 23. 14:10
 32/71 anonim ***** válasza:
80%
Miért pazarolnám az időmet egy olyan ember megismerésére, aki maga sem tartja értékesnek saját magát?
 33/71 anonim ***** válasza:

31.:

[link]

34/71 anonim ***** válasza:
20%

A csávó gazdag.

2015. jún. 23. 14:11
 35/71 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy az is lehet gond, hogy manapság szerintem rengeteg szép lány/nő van, (igaz, hogy a smink is rásegít), sportolnak is a legtöbben, csinosan öltöznek, a férfiaknál sokkal kevesebb ilyen van, legalábbis én így látom. Ezen az oldalon is panaszkodnak csomóan, hogy nem találnak barátnőt, de amikor próbálna nekik segíteni az ember, meg tanácsot adni, akkor rögtön az a válasz, hogy de ők ilyenek, és nem tudnak megváltozni... Hát akkor sorry. A nőket sem fogadják el úgy, amilyenek, pl én is minden kapcsolatomban nagyon odatettem magam, és próbáltam kihozni magamból a maximumot. Aki úgy áll hozzá, hogy lesz*rja, csak legyen már valaki, az úgy nem megy.
2015. jún. 23. 14:12
 36/71 anonim ***** válasza:
0%

8as

A peldad tetelmondata, a nem vagyok csinos lany.

Ezert vagy a kockagyerekkel

2015. jún. 23. 14:13
 37/71 anonim ***** válasza:
83%
Nő vagyok, és igen, olyan férfiak kellenek akik helyesek, mert arra nedvesedik be a puncim. :) Hazugok vagytok, mert amíg volt rajtam 10kg felesleg 163/65kg addig senki nem nézett rám, lefogytam 50kg-ra, marhára nem érzem jól magam a csontos testemben, de minden második pasi csorgatja a nyálam az utcán. Tudom én, hogy nektek is a szép csajokra áll a farkatok. Amelyik azt írja, hogy a nők 80%-val összejönne, az hazudik, mert a nők felét kb. észre sem veszik a férfiak, ha gyereke, sulyfeleslege, csúnya arca van alapból kiesett a nők köréből ;) A megmaradt átlagos és szép nők közül mondják, hogy hát kb. 20% olyan, akit nem farkalnának meg, csak zacskóval a fején, pedig az sem csúnya nő, csak van valami kisebb szépséghibája. Nem jönnék össze egy csúnya pasival, aki nem vonz szexuálisan. De egy helyes, bunkó paraszttal sem. Csak helyes, rendesekkel kezdek és vannak szerencsére ilyenek dögivel. :) Az meg alapból kuka, aki ahelyett, hogy cselekedne, egyfeszt siránkozik arctalanul egy internetes fórumom, abszolút nem férfias. Ha felszínes vagyok, hát legyek, nekem boldog párkapcsolatom van, nektek viszont száraz marad a kis farkatok, ami a szép nőket nem is érzékeli. ;)
2015. jún. 23. 14:13
 38/71 anonim ***** válasza:
34%
*csorgatja a nyálát utánam az utcán
2015. jún. 23. 14:14
 39/71 anonim ***** válasza:
0%

35 beszarok, mindig ez van amugy, hogy a peldakkal magatokbol csinaltok hulyet :-)

Belinkeled a penzes csavot a csini voroskevel.

Nyomd mar be ide. Schmuck andort is.

2015. jún. 23. 14:16
 40/71 anonim ***** válasza:
2%

Te pofáztál nekem az előbb?

Fogytál 10 kilót?

És?

Ugyanúgy hízékony testelkat vagy/edomorf/selejt.:)

2015. jún. 23. 14:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!