Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan semmi értelme a nőkre gondolni, ismerkedni, ha nem vagyok "jó pasi"?
Kedves Kérdező! Köszönöm hogy idézték tőlem! Bár ez kicsit összetettebb dolog mint gondolod. A férjem nagyon fontosnak tart pl. olyan értékeket mint a hűség, gondoskodás, a férfi bátorítása, egójának növelése, teljes odaadás stb. Ezt a szép, ámde felszínes nőknél nem találta meg, mert amikor szex után elkezdett mondjuk beszélni hozzájuk a terveiről, karrierjéről sem figyelmet sem bátorítást nem kapott, helyette arról beszéltek hogy betört a körmük vagy hogy kellene még egy új felső. És helyes pasi lévén ez sorozatos tapasztalat nála. Egyszerűen megunta, és más tulajdonságokat helyezett előbbre a külsőnél. Én pedig szívesen kényeztetem, hallgatom a történeteit és akármit talál ki spontán, mindenhova elkísérem anélkül hogy órákat kellene várnia rám indulás előtt mert kenem magam, mivel nem is sminkelek.
De ha neked az a típusú nő tetszik aki miniszoknyában és magassarkúban tipeg, és legyezni tud a szempilláival akkor egyszerű az ismerkedés: lóbáld a slussz kulcsot, meg nyisd a pénztárcádat és máris nyert ügyed van.
"Valóban nem csak helyes, izmos, gazdag pasik vannak nőkkel, de aki nem ilyen, annak csak a leghányadékabb nők jutnak, ocsmány, igénytelenek.."
Szóval szerinted a helyes pasik száma Magyarországon = a dögös és átlagos lányok száma?
Minden más nő ocsmány, igénytelen és hányadék, már csak ezek jutnak az átlagos srácoknak?
6-11
Senki nem allitotta, hogy csak a millereknek van csaja.
Az allitas az, hogy a valogatasi helyzetben levo csajok /ez alatt azt kell erteni, h fel ev alatt tobb mint egy udvarlojuk van/ a penzesebb, es-vagy jobb kulseju foszert valasztjak, fuggetlenul a belso tulajdonsagoktol.
Az meg h ti ezt rendszeresen felremagyarazzatok, a ti fas.kalapossagotok.
23 as, valahogy ezek a 'mutatasok' mindig elmaradnak
81 % os, meghiszem azt, hogy szivesen kenyezteted a 3 szinttel feletted levo pasid :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!