Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szex után alszatok tovább, mintha mi se történt volna vagy megtörlitek magatokat?
Nekem mindig pisilni kell utána.
Gumizunk, szóval csomagolunk is utána, a férjem meg is mossa a kolbit :). Meg iszunk egyet.
Tablettát szedek, belém élvez. Azt mindenképpen meg kell törölni, megvárni, mire minden kifolyik, mert különben minden olyan lesz. A párom meg nyilván letörli a szerszámát, ne száradjon rá minden. És az után már alhatunk :D
Ezt amúgy sosem értettem a filmekben sem, ott mindig kifulladva egymás mellé dőlnek, és vagy alszanak, vagy beszélnek, mintha mi sem történt volna. Vagy ez mind a törölgetős fázis után van? Mert még ha gumit is használ az ember, azt le kell venni, el kell dobni, mittudomén... Nem valósághű mindenféle törölgetés nélkül egyből mást csinálni :D
Tablettát használ, belé élvezek... aztán míg ébren vagyok simogatom, ő meg a vállamra teszi a fejét.
Nekem elég illúzió romboló volna, ha utána törölgetősdi kezdődne.
Gumi nèlkül csináljuk, vègèn a szájába èlvezek, lenyeletem vele, majd megkèrem, hogy az "utáncsöpögèst" is nyalja le.
Majd a vègèn egy csók ès alvás.
Reggel viszont oroszlánszag van a takaró alatt, mehet a mosóba.
Zuhany ès meló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!