Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fellelhető ilyen nőnemű egyed?
Sziasztok!
Végre egy kérdés, ami nem úgy szól, hogy "Vannak még ilyen emberek?!". :D Na, most, hogy ennyire boldogok vagyunk, figyeljünk rám is egy picit.
NŐT keresnék, de jók lesznek a lányok is. :D
Lehetőleg csak olyanok írjanak, akik valóban eme nemhez tartoznak és ekként is látták meg a Napvilágot. Kérlek Titeket, hogy amennyiben oly kegyesek lesztek és megszántok egy üzenettel, akkor reagáljatok is a válaszomra. :)
Tehát. Nem feltétlen kapcsolat kell, de nem lenne rossz. :) /Szexkapcsolat kizárva, sajnálom. :( /
Budapest, ill. Csongrád megye lakói érdekelnének elsősorban, hisz úgy vélem idővel a személyes találkozó igencsak fontos és elengedhetetlen. :)
Jómagamat intelligensnek, humorosnak, introvertáltnak tartom.
Akit keresek az hasonlóképp legyen intelligens, humoros, bírjon engem (:D) éééééés nem tudom még mit várok el. :D A külső legyen ápolt, figyeljen a testi higiéniára, tudjon csukott szájjal enni. :D
Mekkora igények kérem szépen. :D
Ha valamilyen oknál fogva szimpatikusnak találtál, akkor kérlek írj egy üzenetet. :)
Köszönöm!
u.i.: Hogy a gyk is elégedett legyen és ne vegyék le a kérdésem, íme a kérdés: Ti hol tudtok ismerkedni leszbikus emberekkel, avagy ez a hely is bevált már Nektek? :P
Egy 19 éves egyed. :D (Nő/lány vagyok, ha nem derül volna ki.)
Figyelmetekbe ajánlom a kulcsszavakat is! :DDD
Hát igen, megadom a módját. :P
Intelligens vagyok, magas, csukott szájjal-csámcsogás nélkül evő, humoros, hatalmas farokkal. PICS_BA :D
Amúgy nagyon tetszik a kérdés, remélem jön valaki! :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!