Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a saját arcommal ismerkedtem meg egy Nővel társkeresőn. Holnap randi. Létezik ebből jól kijönni?
41: Erre most mit mondjak? :D
Nekem mindegy, hogy hogyan néz ki a lány. Legyen benne valami ami megfog és szebb legyen egy kicsit az ördögnél. Ha ez megvan, akkor lehet akár kapcsolat is.
Egyébként mindenki azzal éri be, amivel akarja. Nem akarom megszabni másoknak, hogy kikkel járhatnak. Én csak annyit írtam, hogy egy jóképű, de bunkó srác, bármit mondhat a csajnak, azok csak elrihegnek-röhögnek rajta. Ennyi. Általában a lányok ismerkedésnél csak a külsőre figyelnek. A belsőt leszarják. ÁLTALÁBAN, tehát nem minden lányra igaz.
Engem a haverok zargatnak állandóan ezzel a társkeresős sületlenséggel, miszerint a külső nem fontos, a belső értékek a fontosak egy nő szemében és én bármely nőt boldoggá tudnám tenni. Megjegyzem a női barátok szerint, akiknél ugye barátzónás vagyok :)
Beleegyeztem, hogy a képemmel regisztráljanak és hajtsanak fel "valakit", ha annyira hisznek az igazukban. Ennek lassan 3 hónapja, de még semmi, pedig nettfüggők a hölgyek.
Kipróbáltam ezt a kamu képes dolgot is, 52 olvasatlan levél, de szerintem időpocsékolás, arra meg a gyakori is tökéletesen megfelelő.
43: Nem mondtam, hogy ronda vagyok és nem is szidtam senkit. Csak azt mondom, hogy aki jóképű és gazdag, azokkal a nők sokkal elnézőbbek, mint mondjuk velem.
Amúgy azt sem mondtam, hogy aki jóképű, az egyből bunkó lesz. Pont az olyanok miatt, mint te; igyekszem odafigyelni arra, hogy mit írok és hogy fogalmazok.
Sőt, most nézem, hogy még csak nem is irigykedem senkire. Mondom, mindenki azt csinál, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!