Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a saját arcommal ismerkedtem meg egy Nővel társkeresőn. Holnap randi. Létezik ebből jól kijönni?
Minek regisztrálsz társkeresőre, ha még az arcodat sem mered vállalni?
Gondolom te se azért írtál rá előszőr, mert olyan szépnek találtad a személyiségét.
Neki volt saját képe kirakva, az tetszett meg.
Szánalmasak az ilyenek.
Nem lesz belőle semmi.
Jól tetted,így legalább kaptál esélyt valamire.Lehet nekem is ezt kéne tennem...
Akkor legalább visszaírna legalább egy nő végre,és lehet sikerülne valami.
Mert így biztosan nem sajnos. :/
Igazad van amúgy Kérdező,nem szép dolog,amit tettél,de ettől függetlenül jól tetted ezt.
24/F
Én a helyedben csak közölném vele, hogy kamu képpel regisztráltam, a valóságban totál máshogy nézek ki és elköszönnék tőle örökre. Fordított esetben te sem örülnél neki, ha egy jó csajjal beszélgetsz (vagyis azt hiszed), aztán amikor találkoztok egy amorf bálna jön a randira és nem az a csaj, aki neked annyira tetszett.
Totál felesleges ilyen lányokkal foglalkozni, akikkel kamuképpel ismerkedsz meg. Nem lehet jól kijönni. Ha alapból nem vagy jóképű, akkor instant törölnek és elküldenek a halál farkába. Ha jól nézel ki viszont, akkor adnak még egy esélyt.
Azoknak pedig akik nem hiszik... Regisztráljanak egy átlagos srác fényképével és egy jóképű alfahím képével. Írjanak ugyanazokra a lányokra és nézzék meg, hogy mi történik. Igen, gyakorlatilag bármit írhatsz nekik, még olyan dolgokat is, amikért egy átlagos srácot elhajtanak a búbánatos pinába. Láttam már olyan lányokat is, akiket még a sértegetés sem taszított el.
Forrás: tapasztalat. Bár nem Magyarországon, viszont ahogy az itteni nőket elnézem, itt még rosszabb a helyzet, mint nyugaton.. Sokkal felszínesebbek valamiért az emberek.
Aztán lehet lepontozni; azt úgyis csak betudom annak, hogy fáj az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!