Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a saját arcommal ismerkedtem meg egy Nővel társkeresőn. Holnap randi. Létezik ebből jól kijönni?
A találkozó előtt valld be,és vállald a következményeket, ennyi.
Szégyelld magad.
Öööö... meg kell tanulnod lemondani azokról az emberekről, akik nem téged akarnak... Hazugságot pedig mielőbb tisztázol, annál kisebb a sérülés, amit okozol vele.
Szóval csak hamar!
10: És? A pártalálás szempontjából, ha jól értem, most is ott vagy, ahol voltál. azt leszámítva, hogy többekkel volt alkalmas pár mondatot levelezni - akikről később kiderült, hogy nem tetszenek neked.
A saját képeddel ez annyival gyorsabb, hogy már te sem tetszel PONT AZOKNAK, akikről később magad is megállapítottad, hogy nem valók hozzád.
Szóval most mennyivel jobb?
Kisebb hazugságok beleférnek simán, de egy kép...hát nem tudom.
Én csináltam olyat, hogy egy túl előnyös képet tettem fel magamról, kértek még képet rólam, csináltam egy átlagost, erre megkaptam, hogy ronda vagyok.
Fotó az nagyon megtévesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!