Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy néz ki egy átlagos srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy átlagos srác?

Figyelt kérdés

Mindig nyavalyognak a srácok itt, hogy az átlagosakat senki nem veszi észre.

Akárkit linkeltem, aki szerintem arcra átlagos, hogy nekem tetszik, mindig megkaptam, hogy mert nekem is 10/10-eseket kell linkelgetni.

Akkor ki az átlagos?

Akiket nőből már az átlag alá sorolnánk?

(kövérek, elhanyagoltak, igénytelenek és hasonlók)

2015. jún. 16. 10:02
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Köszi a vàlaszokat.

"York-i sràc", helyes vagy ;)

2015. jún. 16. 15:12
 42/48 anonim ***** válasza:
átlagosan
2015. jún. 16. 15:55
 43/48 anonim ***** válasza:
Mint én, olyan egy átlagos srác, legalábbis néhány gyik-os szerint :) Mondjuk én rondának látom magam, de itt általában átlagos jelzőt kapok.
2015. jún. 16. 16:06
 44/48 anonim ***** válasza:

yorki srác, ilyennek képzelem az átlagos GYK-s srácot, mint te.

semmi baj se lenne a külsőddel, kedves arcod van, megközelíthetőnek tűnsz.

a tálalás viszont elképesztő: szerintem nem való a szüleidet kiposztolni a szex/szerelembe (pláne, hogy önállótlan benyomást kelt) és arra hivatkozni, hogy számít a szavad, hiszen nem Magyarországon élsz.

mintha mindig elbújnál valaki vagy valami mögé. ez az, ami nem férfias. ha esetleg keresed magadban a hibát, szerintem ezen érdemes fejleszteni.

N

2015. jún. 16. 18:05
 45/48 anonim ***** válasza:
30: Ne aggódj, hozzám képest egy adonisz vagy, de nálam ocsmányabb és undorítóbb külsejű férfit nem is lehetne kitalálni sem, ráadásul én alacsony is vagyok. Soha nem is lesz senkim, mert a lányoknak felfordul a gyomra, ha meglátnak.
2015. jún. 16. 19:46
 46/48 anonim ***** válasza:
Elállnak a füleim, a szemem eléggé mélyen ül, olyan a tekintetem van, mintha mindig mérges lennék, eléggé markáns arcvonásaim vannak, inkább kocka fejem van, ehhez társul még 174 cm és 61-62 kg. Felül lehet überelni egy ilyen ocsmányságot?
2015. jún. 16. 20:30
 47/48 anonim ***** válasza:
53%
Ha az itt belinkelt srácok átlagosak, akkor én egy kibebaszott Brad Pitt vagyok. :D
2015. jún. 16. 21:40
 48/48 anonim ***** válasza:
8%

Azta kvaelet mennyi retardart elkenyeztetetett hoolywoodi szaron, meg vivatvn csungo ostoba no van itt...

Csak az elso oldal par linkjet lattam, de konyorgom rozsaszin melltartos kislanyok, az utcan nem brad pitt az atlag. Tudod, az atlag az, amibol tobbet latsz az utcan. Te baqmeg, azert linkelted be a szoke kiugro arccsontu ferfi kepet /pedig az minimum 6os/ atlagoskent, mert a vivatv szocializolodott szivacs agyad eszre se veszi az atlagos ferfit az utcan.

Nemtudom ti min vagytok meglepedove, ha itt nyekereg par srac...

Nektek bqmeg nincsen apatok? Szerintetek inkabb brad pittre hasonlit, vagy a szemuveges, picit pocakos valovan atlagos ferfire?

Beszarok komolyan

2015. jún. 16. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!