Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy néz ki egy átlagos srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy átlagos srác?

Figyelt kérdés

Mindig nyavalyognak a srácok itt, hogy az átlagosakat senki nem veszi észre.

Akárkit linkeltem, aki szerintem arcra átlagos, hogy nekem tetszik, mindig megkaptam, hogy mert nekem is 10/10-eseket kell linkelgetni.

Akkor ki az átlagos?

Akiket nőből már az átlag alá sorolnánk?

(kövérek, elhanyagoltak, igénytelenek és hasonlók)

2015. jún. 16. 10:02
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
68%

mondjuk ez tény hogy sok nő nagyon ronda smink meg minden turbózás nélkül :D mondom is mindig hogy rosszabb formában kikelek az ágyból akkor is ugyanaz a jóvágású gyerek vagyok

ők meg,hát elég zorall némelyik.

szóval smink nélkül nagyon kevés nő az aki ugyanaz a szint mint sminkelve

2015. jún. 16. 12:08
 22/48 anonim ***** válasza:
94%

18, a felső sor béna telós képekből áll.

Egy jó öltözék és egy profi fotós az alsó sor 1-est, 4-est bármelyikükből kihozná.

2015. jún. 16. 12:09
 23/48 anonim ***** válasza:
87%
*elírtam, alsó sor 1-est és 5-öst.
2015. jún. 16. 12:10
 24/48 anonim ***** válasza:
92%
#18 ez azért hülyeség, mert kisminkelve, luxusruházatba öltöztetve egy középszerű csávó is qva jól tud kinézni. Kiszedett szemöldök, arcgőzölés, divatos hajvágás, egy kis napbarnítottság, stb, és kész a "jó pasi". Persze a nagyon csúnya emberekből nem lehet George Clooney-t csinálni, de a szépségipar csodákra képes.
2015. jún. 16. 12:22
 25/48 anonim ***** válasza:
6%
Nem kell kimagyarázni, meg kifogásokat keresni a #18-as hozzászólásomban mellékelt összeállításra. Olvadozzatok tovább a népszerű alfahímekre, úgyis minden vágyatok a nap 24 órájából 25 órán keresztül féltékenykedni másik 20 nőre, hogy mikor csapják le a kezetekről ezeket a Christiano Ronaldókat.
2015. jún. 16. 12:28
 26/48 anonim ***** válasza:
0%
hű:)! aztán itt sírnak hogy minden ffi szemét csak a sexre voltam jó neki! az ilyeneket nem tudom sajnálni
2015. jún. 16. 12:32
 27/48 anonim ***** válasza:
71%

18-as, nekem a felső sor pont szimpatikusabbnak tűnik, sokkal kedvesebb az arcuk :D.

De azt tényleg észrevettem, hogy full gyönyörű, szép bőrű, ízlésesen öltözködő, még csak nem is túlsúlyos csajokra mondják azt egyes pasasok, hogy szódával elmegy, meg háááát, áááátlagos, neki nem kéne. És akkor megsértődnek, ha ők meg nem kellenek a szerintük "átlagos" kategóriának ízléstelen ruhákkal, ragyás bőrrel, ápolatlan fogakkal és testalkatukhoz nem passzoló méretű, szabású pólókkal, letaposott dzsuvás edzőcipővel meg letaposott aljú, koszos farmernadrággal. Hát így tényleg nem, ha neki már átlag alattinak számít az, akinek esetleg van pár kiló plusza, bőrhibája...

Még egyszer mondom, egyes pasasok, hála a jó égnek azért nem kevés van, akinek normális a hozzáállása a kapcsolatokhoz.

2015. jún. 16. 12:33
 28/48 anonim ***** válasza:
Onnantól fogva, h Woody Allen-nek megvoltak a legjobb csajok, miről beszélünk? ;-)
2015. jún. 16. 12:37
 29/48 anonim ***** válasza:

25, én szóltam vissza a 22/23-as válaszban. Hetero férfi vagyok, szóval nem jó emberen kéred számon, kire olvadozik. A sértettség beszél belőled, csak tudnám, mire.

Gyárilag nekem is elég elnagyolt arcvonásokat dobott a gép. De vettem a fáradtságot, kikísérleteztem a lehetőségekhez mérten legjobb sérót és szőrzetet. Ennyit mindenki meg tudna tenni. Most öltönnyel és jó megvilágítással kábé úgy nézek ki, mint alul balról az 5-ös. Azóta határozottan jobb visszajelzéseket kapok. Persze illúzió, hogy pusztán attól dőlnek a csajok, hogy jóképű vagy.

2015. jún. 16. 12:46
 30/48 anonim ***** válasza:

Én milyennek számítok?:D

[link]

2015. jún. 16. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!