Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet teljesen átlagos heteró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet teljesen átlagos heteró srác, vagy ezek alapján valami tuti nem oké vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki tetszik, és elég kedves, de igazából nem csak velem hanem minden lánnyal. Nincs senkije és tök jóban vagyunk simán kezdeményezhetnék nála, de nem tudom.

Már két éve nem volt senkije, előtte meg volt egy 4 éves kapcsolata, de én olyanokat hallottam a csajtól hogy nagyon rossz volt az ágyban, a 4 év alatt csak az utolsó évben csinálták és az sem volt valami nagy szám. Meg elvileg az első egy két évben még petting se meg semmi nem volt köztük mert a srác nem akarta olyan kifogással hogy még "túl fiatalok" (17 évesek voltak). Jól ismerem a csajt is, és nem lenne semmi oka hazudni, szóval ezek alapján elég furcsa a pasi. Lehet meleg vagy valami nem oké nála. Szerintetek?

21/L

2015. jan. 18. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Derítsd ki ;)
2015. jan. 18. 20:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Most komolyan mások véleménye alapján ítéled meg?
2015. jan. 18. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Elég unalmas pasinak tűnik a leírtak alapján, szerintem ne kezdeményezz nála, mindössze amiatt mert helyes, és kedves.. szerintem csak meg bánnád később. Találsz te ennél jobbat is szerintem. :)
2015. jan. 18. 22:03
 4/4 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Kerdezd meg.
2015. jan. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!