Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy átlagos srác?
Figyelt kérdés
Mindig nyavalyognak a srácok itt, hogy az átlagosakat senki nem veszi észre.
Akárkit linkeltem, aki szerintem arcra átlagos, hogy nekem tetszik, mindig megkaptam, hogy mert nekem is 10/10-eseket kell linkelgetni.
Akkor ki az átlagos?
Akiket nőből már az átlag alá sorolnánk?
(kövérek, elhanyagoltak, igénytelenek és hasonlók)
2015. jún. 16. 10:02
34/48 anonim válasza:
Diszkréten kopaszodó burzsoá fiú, aki még a mama-hotelban lakik. Én nem egy olyan képet tettem volna fel, ahol trenyában álldogálok a szüleimmel (v két idősebb emberrel).
De semmi gáz, átlagos. Az a típus, akit az amerikai háborús filmek 144 percében lőnek le.
36/48 anonim válasza:
Ők a szüleim, egyébként köszönöm, ismét bizonyítottad, hogy mennyire paraszt is lehet egy ember, trenya? Legalább kérdeznél előtte, te bunkó. Ez York, Anglia, de te max a sarki kocsmába jársz le, már ha van rá pénzed. Na legalább ide sem kell írnom többet! Hogy is mondta legjobb barátom? Ja, igen, neked üzenem, kösd fel magad, mindenki jobban járna!
37/48 anonim válasza:
Én nem kívántam a halálodat, kispajtás.
38/48 anonim válasza:
Btw. lehetnél akármilyen jóképű gyerek, ha nem tudsz nevetni magadon, már rég megette a fene. Egy szelíd irónia alapján öngyilkosságra késztetnél... micsoda dolog ez ;-)
39/48 anonim válasza:
Az egy érv, h York-ból írsz a kommentelőnek? Ez itt meg Berlin,(gyengébbek kedvéért: Németország).
40/48 anonim válasza:
#30 Ezt te sem gondolhattad komolyan.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!