Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy traktorosnak miért nehezebb párt találni mint másoknak?
"Traktoros" ilyen szakma nincs is. XD
Ez a mezőgazdaságon belüli munka, traktoros okj képzés nincs. Max mezőgazdasági gépkezelő szakma. :P
Amelyik csaj meg lenéz a munkád miatt ne is törődj azzal, ez is munka és ezt is el kell végeznie valakinek! :)
Nincs saját egyenlőre még, de állatok és földek azok vannak. Úgyhogy a következő egy traktor lesz. :)
Nekem a falusiak is mondják, hogy paraszt vagy nem csak a városiak, szóval itt csak az a lényeg hogy legyen egy csomó pénzed kocsi stb. Mindenki ezt mondja.. Most nem vagánykodásból vagy felvágásból mondom, de kocsim is van és csóró se vagyok. Mégis itt tartok.
Aki nem lát bele ebbe a rengeteg és rendszeres munkával járó életformába, az nem is fogja tudni értékelni. Nyilván azért kerülnek mert tőlük ez távol áll, más az értékrendjük. Fogalmuk sincs róla milyen jól meg lehet élni belőle. Sok sikert neked a megfelelő társ megtalálásához!
24/N
utolsó! ÉN tudnék hamár engem is(mint "traktoros-t") sértegetsz/sérteget a #7 válaszoló)
pl: aratás, elkezd esni az eső és a traktor elássa magát tengelyig a düllő úton.Mögötted 2x100 mázsa gabona és nembirod letakarni,minden másodperc számit mert a gabona megszívja magát vízzel.Te mit csinálnál?
pl2:A gondosan elvetett és kikelt terményed 90cm vizben áll mert a vizelvezető árkokat nemtakaritota ki a kommunális vállalat az aratással már 1 napot sem szabad késlekedni de nembirsz rámenni a földre mert elsüllyedsz patt-helyzet te mit tennél.
Épn mind 2ő-t tapasztaltam és tudom is,hogy mit tettünk de kiváncsivagyok hogy te (utolsó/#7.válaszoló) mit tennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!