Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így van esélye egy nőnek valaha normális párkapcsolatot kialakítania?
Akkor te a volt kapcsolataid száma miatt aggódsz, ez nem kapcsolódik a testalkathoz. Esélyed mindenképpen van, mert mindannyian mások vagyunk, van akit pont a tapasztalatlan lányok elrugaszkodott elvárásai zavarnak, a körülményeskedés és fejben előre megálmodott forgatókönyvhöz ragaszkodás. Ahogy fogalmaztál, szőröstül-bőröstül elfogadni a másikat, sok lánynak ez nem szokott menni.
Elfogadni, hogy a másik hús-vér ember, és amit TV-ben vagy a barátnőkkel fecsegés közben lát és hall, a magazinéletet élő tökéletes a valóságban nem létezik. Olyan létezik inkább, akivel megvan annyira az összhang, hogy számunkra legyen tökéletes. Ezt egy tapasztalt lány már megérti, és nem hátrál ki a megkezdett kapcsolatból szeszélyesen, a semmiért csalódva, csak mert nem passzol az idealizált álomképhez a másik. Érdemi, tartalmas kapcsolatra tehát pont ti vagytok ezerszer jobbak, ne aggódj. :)
A 11 elég szép szám 4 év alatt. Ha lehet ezt ne nagyon reklámozd, mert a legtöbb férfi hosszútávon ilyen lánnyal nem nagyon akar kezdeni semmit.
Nagyon, nagyon sokat elárul rólad egyrészt ez a szám, másrészt az is, hogy a 8hónapos után pár hónapon belül máris volt alkalmi kapcsolatod. Szóval nem rólad fogják mintázni a megbizhatóság aranyszobrát. Gondolom inkább az a probléma gyökere, hogy TE nem tudsz megmaradni hosszú ideig egy férfi mellett, ugyanis nem feltétlen szükségszerű kidobni a hosszabb kapcsolatból férfit pár hetes válság miatt. Sokkal inkább jellemző a megbeszélés. Persze abban az esetben, ha valóban komoly kapcsolatot akar az ember. Te gyaníthatóan nem akarsz.
<< Így van esélye egy nőnek valaha normális párkapcsolatot kialakítania? >>
Persze hogy van!!!
<< Ja,és semmilyen ajánlatból most nem kérek,bocsi! >>
ööööö.... jaaa, akkor nincs :D
"Maradjunk annyiban,hogy egyrészt elég sokat sérültem a legutóbbi kapcsolatomban,másrészt sok pasitól hallom,hogy ő bepánikol egy szerinte túltapasztalt csajon.Ezért kérdeztem."
Én, férfiként nem zavartatom magam a "túl tapasztalt" csajokon, viszont -és ez puszta megérzés részemről- elképzelhető esetleg, hogy lehengerlően magabiztos vagy? Mert az sok férfit riaszt egy nőn, szerintem. Engem biztosan, és nem a magabiztosság, hanem a lehengerlő mivolta, akkor is, ha kompenzálásból iylen a nő, és akkor is, ha nem azért lehengerlő.
A lehengerlőség nem nőies. De tegyük fel, hogy nem jó a sejtésem, és akkor elnézést.
A kérdéseidből sem, és akommentjeiből sem derül ki semmi olyan, ami alapaján érdemben lehet váalszolni a kérdésedre. Mert pusztán annyi sejlik (és ez is csak az imént idéett kommentedből), hogy "sokat sérültél lelkileg". A kérdésre csak úgy lehet válaszolni, ha részletezed, konkretizálod, miből állta a lelki sérülésed. Ha viszont ez titok, akkor megávlaszolhataltla na kérdésed érdemben, és az esetben meg kár volt feltenni.
A 11 férfivel való lefekvés nekem is sok lenne. Szerintem ha nem kötöd az udvarlóid orrára, akkor még lehet esélyed.
Az exem 22 éves koráig csak 6-7 fiúval feküdt le, de később róla is kiderült, hogy egy ordas nagy ribizli, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!