Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 26 éves létemre nem találta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 26 éves létemre nem találtam egy jó ideje barátnőt, a társadalom, főleg a nők elítélnének, ha örömlányhoz járnék egykis kikapcsolódásra? Mert nálam a pénz sem akadály!

Figyelt kérdés

2015. jún. 13. 19:08
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
15%

Szoktam olvasgatni ebben a témában, és nem mindegyik nő ítéli el a prostizós srácokat. JUt eszembe, nekem is van két lányhaverom, aki máf megemlítette hogy miért nem prostizok(!)

Sokan írják hogy az ilyen srác szerezzen inkább barárnőt. Nos, hogyan? A mai szingli nőknek magasak az igényeik, ha az udvarló nem helyes, sportoś testalkatú; akkor azzal szóba sem állnak.

2015. jún. 14. 15:52
 32/40 anonim ***** válasza:

Gábor. Te ismerkedsz is amúgy vagy csak eldöntötted hogy "úgyis kevés vagyok akárkinek is"? Esetleg csendesebb típusú fiú vagy mint én, és nem tudod felvenni a fonalat a bulizós fiatalokkal? Talán alapból nem is szereted és elítéled a "mai" lányokat?

Én például alapból szeretem az embereket és mindenkit úgy fogadok el ahogy van. Szeretem, imádom a nőket. :D Ennek ellenére sem megy fényesen.. több mint egy éve nem voltam nővel. Nem hogy barátnővel. :)

2015. jún. 14. 17:06
 33/40 anonim ***** válasza:
Még mindig én.. Bizony igaz, hogy olyan havercsajok is ajánlották nekem is olyan szövegekkel hogy "feszültséglevezetés" "tűzoltásnak" jó lehet, de utána mi lesz? Egy élvezkedés az egy élvezkedés.. (fél óra/6-8.. akár 10eFt is lehet, ahogyan hallottam) :/
2015. jún. 14. 17:09
 34/40 A kérdező kommentje:
kár, hogy nincs erzsébetutalványban ribikeret! XD
2015. jún. 14. 21:02
 35/40 anonim ***** válasza:
41%

32 Szeretem, imádom a nőket. :D

Itt rontod el baratom... a noket nem szeretni es imadni kell... Az a lenyeg, hogy jol szorakozzanak az ember mellett. Soha ne istenitsd oket, mindig erezzek csak, hogy pengeelen tancolnak. Legjobb ha kicsit pimasz hatarozott ferfias stilust veszel fel.

En is mindig ott szurtam el, hogy valami isteni lenynek kepzelem a csajt. Amikor meg nem eredekel a lany, es hatarozott, kisse flegma is vagyok, akkor meg imadnak. Teljesen inverz modon mukodnek, mint gondolnad. Ezt jo nokkel is meg lehet csinalni, csak ugyesen kell.

A lenyeg, hogy nokent erezhesse magat egy sohasem unalmas pali mellett. Ha elkezdesz huderomantikus nyalas kedves szar lenni, akkor elobb utobb az utcan fogod talalni magadat.

2015. jún. 15. 01:42
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Miért kellett lepontozni?

#32 Nem igazán szoktam ismerkedni; minek?! Nem vagyok helyes srác, meg sportos alkatom sincs, pedig úszom, kerékpározok.

"talán alapból nem szereted és elítéled a mai lányokat" Nem ítèlem el őket, ő dolguk hogy kit vagy mit szeretnének maguknak.. Próbálok velük nem foglalkozni, ha ők nem törődnek velem, akkor most én miért foglalkozzak velük.

2015. jún. 15. 13:01
 37/40 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet.. 32-es voltam, irány az éjszaka.. Sajnos csak műszakolni. :D Gábor! Ismerkedjél csak.. Nem hiszem hogy mindenki egyforma volna.. Sőt tudom hogy nem is az! :)
2015. jún. 15. 20:52
 38/40 anonim ***** válasza:

Annyi a titka amúgy, erre sok véráldozat árán jöttem rá, hogyha imádod is a szeretett nőt, lehoznád érte a csillagokat, tejben vajban fürdetnéd, babusgatnád, csókolgatnád ölelgetnéd stb... Akkor ezt SOHA ne fejezd ki ilyen formában. Szépen adagolva, apró kedvességekkel, de úgy, hogy legyen súlya és értéke. Ugyanakkor tisztelnie is kell. Ezt valahogy ki kell vívni. Sokszor én is balf.sznak érzem magam jó nők társaságában, itt csúszik el az egész.

Ha érzed, sugárzod, hogy alsóbbrendű vagy, ha túlságosan kiszolgálod, túlszereted, akkor ezt a bizonytalanságot pillanatok alatt kiszagolják. Sok kicsit temperamentumosabb, erősebb személyiségű nő ezt azonnal ki is használja, és már papucs is lett belőled. Vagy ha koslatsz még utána, akkor kiskutya. Később pedig erre rá is unnak és általában lelépnek egy izgalmasabb palival, akit tisztelhetnek, és ő vele érdekes módon nyomokban sem bunkóznak. Csak azzal aki fülig szerelmes, végtelenül kedves jószívű srác.

Benne van a színészkedés, ez biztos. Nem csak a hódításban, hanem a nők megtartásában is. Nekem eddigi csajaimat meghódítani nem is volt olyan nagy szám. Pedig szerintem eléggé jó nők voltak... de megtartani? Amikor már tényleg fülig szerelmes voltam... na az a művészet. Eltelik 1-2 hónap, múlnak a heves érzelmek, és kimutatják az igazi arcukat... de ha sikerül fenntartani egy egészséges izgalmat akkor lehet hosszabb távon is sikereket elérni :D

Nekem 4 hónap volt a max, vagy én léptem, vagy ők. Nehéz ügy.

2015. jún. 15. 23:20
 39/40 anonim ***** válasza:
Már ott elakadtam, hogy egyáltalán miért kellene bárkinek is tudnia arról, hogy te örömlányokhoz jársz? Egyébként a társadalom úgy általában baromira szeret ítélkezni, révén se önkritikája, se jobb dolga nincs, de imád másokon csámcsogni. Ehhez néha valós alap sem kell. Szóval, ha téged kielégít az, hogy prostikhoz jársz, hát váljék egészségedre, magad miatt csináld, vagy ne csináld, ne mások miatt!
2015. jún. 17. 15:26
 40/40 anonim ***** válasza:

37# Juj, nem irigyellek, néha engem is be szoktak hívni éjszakára, egy hétre, de én borzasztónak tartom:)

Könnyen mondod hogy ismerkedjek csak.. Pedig szerintem lehetetlen dologra adsz tanácsot. Sajna a 25év körüli nők között nehéz olyan lányt találni aki szingli és normális. Nekik meg nem tudnék megfelelni az elvárásaiknak.

2015. jún. 18. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!