Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 éves létemre nem találtam egy jó ideje barátnőt, a társadalom, főleg a nők elítélnének, ha örömlányhoz járnék egykis kikapcsolódásra? Mert nálam a pénz sem akadály!
"Ha ezek után én a csajod lennék és megtudnám, hogy qrváztál, akkor igen csak kiakadnék, tuti kérnék tőled valamit, hogy egészséges vagy."
Én meg ha megtudnám, hogy több barátod volt előttem akkor ezeket a papírokat én is bekérném tőled.
"de előbb utóbb úgyis kiderül"
Nem mindenki olyan hülye barom állat, hogy egy ilyen kaliberű dolgot csak úgy elmondjon. Ez férfibecsület, vannak dolgok amikről kuss van. Ez ilyen. Ne a romantikus nyálas szar filmekből vegyétek a tapasztalatokat :D
Persze aki elpicsogja, az vessen magára...
Amúgy ha 2-3-nál több pasija volt a csajomnak, akkor ennyi erővel én is bekérhetném a "papírjait", elzavarnám STD vizsgálatra... Ha fg tablettáztak csak, akkor akár sokkal nagyobb a veszélye, hogy elkapott valamit amiről nem is tud. Persze rendes lány, de 3-4-5 gumi nélküli partner után mit vár az ember?
Ha valaki sok évvel ezelőt elment egyszer prostihoz, és gumival csinálta, akkor sokkal biztonságosabb partner, mintha gumi nélkül dugott volna 3-4-5 vírus és bacitanyával.
ma 19:14
Jó, rajtad meg átmentek már vagy húszan, orrba-szájba, ki tudja, miféle kankós Karcsik... Te jobb vagy?
Kérdező, ez a TE életed, azt csinálsz, amit akarsz. Menj, ha van pénzed, élvezd az életet, fiatal vagy.
Ha meg felszedsz valami csajt, vannak dógok, amiket férfiember nem köt senkinek az orrára.
Kiderülni pedig nem fog.
Ha a pénz nem akadály és igényesen öltözködsz előbb utóbb lesz barátnőd! :)
Én is szoktam ismerkedni, akár még utcán, buszon is és nem szaladnak el a csajok, sőt tetszik nekik hogy meg merem szólítani őket! :)
Szóval a prosti az utolsó dolog legyen, az elsődleges cél egy barátnő legyen, nekem akadály a pénz, de egy prostit ki tudnék fizetni simán, de nem teszem, inkább várok, megyek ismerkedek ameddig nem találok egy hozzám illő lányt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!