Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 éves létemre nem találtam egy jó ideje barátnőt, a társadalom, főleg a nők elítélnének, ha örömlányhoz járnék egykis kikapcsolódásra? Mert nálam a pénz sem akadály!
Nekem az exem is ilyen őszinteség mániás volt. Egy baráti összeröffenésnél felmerült a kérdés, hogy lefeküdnék-e örömlánnyal? A válaszom NEM volt, de kihangsúlyoztam nem ítélem el, ha valaki a körülmények miatt korábban az volt.
Következő kérdés: Lefeküdtem már-e ilyen nővel? Nos IGEN!
Az exem itt felkapta a vizet, szidott, karmolt, őrjöngött.
Az alkoholnak betudhatóan, nem kapcsoltam elég hamar és kicsúszott a számon, drágán hiszen csak rólad van szó!
Hiba volt a múltat felemlegetni, elismerem!
"És hiába mondják, ki fog derülni, mert akivel tartósan együtt leszel, egy idő után megismeri a gondolkodásodat, és ha kérdéseket tesz fel neked, felismeri a hazugságot."
Úgy sugárzol a naivságtól, mint a fukushimai erőmű. Te azthiszed azért mert sokáig együtt élsz valakivel majd minden belső titkára fényt fogsz deríteni, és a múltjának minden részletét majd kihazguságvizsgálod mint egy SS tiszt vallatáskor? "Kérdéseket tesz fel"... tényleg mint egy Oberscharführer :D
Apámék 32 éve jólműködő házasságban élnek, és mégis van olyan dolog, amit apám csak velem beszélt meg, mint férfi a férfival. Mindenkinek lehet (és kell is legyen) egy belső kis fekete doboza, amit qrvára senkinek nem kell az orrára kötni.
"Ha valamihez alapból úgy állsz, hogy eltitkolnád, mert szégyelled, miért kell egyáltalán megtenned?"
Szégyelli a halál, mit kell azon szégyellni, hogy szeretkezhetek egy gyönyörű darázsderekú, gömbölyű mellű, gazellacombú modellánnyal, akinek műkorcsolyázó fokhagymasegge van?? :D Mennyit kell kepesszek azért, hogy egy ilyen nőt felszedjek? Hónapokat, éveket? Normál kapcsolatra lehet nem is lenne jó egy ilyen kaliberű nő, mert 2 hét után lelép a bőrdzsekis motoros kannal... Egyszóval, szégyelli a fene... Még ha színészkedik is, kit érdekel? Mintha csak masszőrhöz, vagy fodrászhoz mennék. Egyszerűen csak nem kell kifecsegni, mert egy szempillantás alatt Oberscharführerré válik az leendő párod :D Mint láthattuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!