Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha 26 éves létemre nem találta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 26 éves létemre nem találtam egy jó ideje barátnőt, a társadalom, főleg a nők elítélnének, ha örömlányhoz járnék egykis kikapcsolódásra? Mert nálam a pénz sem akadály!

Figyelt kérdés

2015. jún. 13. 19:08
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
88%
Te vagy az, aki egy másik kérdésnél sajnáltatja magát, mert kidobta a barátnője amikor megtudta, hogy korábban csak qrvákkal volt együtt?
2015. jún. 14. 00:44
 22/40 anonim ***** válasza:
25%
Semmi betegséget nem lehet elkapni egy igényes lakásos prostitól, a legtöbb jár szűrésre, vizsgálatra, ugyanezt nem tudom, hogy el lehet-e mondani egy buliban felszedett lánykáról. Persze egyiket sem javaslom, inkább próbálj meg barátnőt szerezni.
2015. jún. 14. 00:48
 23/40 anonim ***** válasza:
41%
Némelyik prosti olyan szűk egyébként, hogy az csak na! :) Azok a nők pedig akik olyan válaszokat írnak, hogy nem jönnének össze olyannal, aki prostizott, meg elitélik a prostizást, nagy valószínűséggel olyan tágak, hogy egy ló harangozna bennük.:)
2015. jún. 14. 00:54
 24/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hasznosabbnál, hasznosabb válaszok érkeztek, ki mit gondol erről és mindenkinek egyetértek az álláspontjával! Körülbelül ilyen válaszokra számítottam. A magányos férfiak egyetértenek, hiszen miért ne lehetne, ha a magányos nők sem különbek, csak nekik nincs szükség prostira, mert férfiból úgy is van egy rakás. Nőből már kevésbé, vagy azért mert már foglalt, vagy magas elvárásokkal rendelkezik, vagy nem akar kapcsolatot, vagy nem tetszem neki és a többi. Érdekes!
2015. jún. 14. 03:06
 25/40 anonim ***** válasza:
51%

Nekem az exem is ilyen őszinteség mániás volt. Egy baráti összeröffenésnél felmerült a kérdés, hogy lefeküdnék-e örömlánnyal? A válaszom NEM volt, de kihangsúlyoztam nem ítélem el, ha valaki a körülmények miatt korábban az volt.

Következő kérdés: Lefeküdtem már-e ilyen nővel? Nos IGEN!

Az exem itt felkapta a vizet, szidott, karmolt, őrjöngött.

Az alkoholnak betudhatóan, nem kapcsoltam elég hamar és kicsúszott a számon, drágán hiszen csak rólad van szó!

Hiba volt a múltat felemlegetni, elismerem!

2015. jún. 14. 09:34
 26/40 anonim ***** válasza:

25

Ez komoly! :D

2015. jún. 14. 10:17
 27/40 anonim ***** válasza:
40%

"És hiába mondják, ki fog derülni, mert akivel tartósan együtt leszel, egy idő után megismeri a gondolkodásodat, és ha kérdéseket tesz fel neked, felismeri a hazugságot."

Úgy sugárzol a naivságtól, mint a fukushimai erőmű. Te azthiszed azért mert sokáig együtt élsz valakivel majd minden belső titkára fényt fogsz deríteni, és a múltjának minden részletét majd kihazguságvizsgálod mint egy SS tiszt vallatáskor? "Kérdéseket tesz fel"... tényleg mint egy Oberscharführer :D

Apámék 32 éve jólműködő házasságban élnek, és mégis van olyan dolog, amit apám csak velem beszélt meg, mint férfi a férfival. Mindenkinek lehet (és kell is legyen) egy belső kis fekete doboza, amit qrvára senkinek nem kell az orrára kötni.

"Ha valamihez alapból úgy állsz, hogy eltitkolnád, mert szégyelled, miért kell egyáltalán megtenned?"

Szégyelli a halál, mit kell azon szégyellni, hogy szeretkezhetek egy gyönyörű darázsderekú, gömbölyű mellű, gazellacombú modellánnyal, akinek műkorcsolyázó fokhagymasegge van?? :D Mennyit kell kepesszek azért, hogy egy ilyen nőt felszedjek? Hónapokat, éveket? Normál kapcsolatra lehet nem is lenne jó egy ilyen kaliberű nő, mert 2 hét után lelép a bőrdzsekis motoros kannal... Egyszóval, szégyelli a fene... Még ha színészkedik is, kit érdekel? Mintha csak masszőrhöz, vagy fodrászhoz mennék. Egyszerűen csak nem kell kifecsegni, mert egy szempillantás alatt Oberscharführerré válik az leendő párod :D Mint láthattuk...

2015. jún. 14. 10:56
 28/40 anonim ***** válasza:
15%
(és félreértés ne essék, NEM megcsalásról beszéltem. A megcsalás egy elég görény dolog mindkét részről. Főleg ha eljár qrvázni valaki mondjuk a barátnője mellett. Egyszerűen csak a múltbéli "fekete foltokról" beszélek, ha egyáltalán lehet-e annak nevezni férfi szemmel. Szerintem "qrvára" nem :D)
2015. jún. 14. 10:58
 29/40 anonim ***** válasza:
51%
Ejj megint ez a "szedjetek fel discoban csajt" Van aki nem ilyen beállítottságú és sajnos nem is igazán tud.. Mindig próbálom én is, de külsőleg sem vagyok valami nagy szám, a dumám sem lehengerlő. Táncolni nem tudok... Ráadásul lassan de biztosan öregszem már így 2 hosszabb kapcsolat után átbukva a 30-on.. 3 műszakolva. :/ Mindent próbálok, internettől az utcáig.. Van is hogy jól elbeszélgetek csajokkal, de olyan is akad akik megvetően néznek csak egy egy pillantásomra. (Tegnap pl egy kis csaj azzal a beszólással illetett amiért ránéztem: "anyádat nézzed!".) Őszintén szólva oké ha nem jövök be valakinek, de csak ezért így reagálni,mert nem vagyok 195cm-es sármos izmos ember.. hát nem tudom. Pedig én aztán soha senkit nem bántottam. :) Egy éve voltam utoljára nővel.. csak ennyi a problémám. Prostituálton sokat gondolkoztam, de nem visz rá a lélek.. nagyon nehéz tészta. Közben meg tombol a testem s alig bírok vele. :D
2015. jún. 14. 13:55
 30/40 anonim ***** válasza:
Hűha.. valaki nagyon lepontozott. ..na nem baj. :D Pedig esküszöm nem voltam örömlánynál annak ellenére sem hogy olykor lüktet a testem. :D
2015. jún. 14. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!