Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neked miért nincs bártnőd/bará...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked miért nincs bártnőd/barátod? Hogyan akarsz ezen változtatni? Téged nem nyomaszt baromira? Mert engem már eléggé elkeserít.

Figyelt kérdés

Azért teszem fel a kérdést, mert érdekel, hogy más is jár-e hasonló cipőben, mint én. Most lettem 18, és még nem volt barátnőm, illetve volt, 13 évesen, de azt nem számítom bele. Már baromira nyomaszt, és nem tudok mit csinálni, suliban kizárt, buliba ritkán járok, és ott nem is lehet komoly kapcsolatot szerezni. Vágyok arra, hogy legyen egy lány, akit átöleljek, szeretek, megcsókolom, és boldogok vagyunk. De baromira el vagyok keseredve, semmi tapasztalatom nincs, és nem bírom már sokáig. Nem akarok huszonévesen is egyedül lenni. Nincsenek nagy elvárásaim, elég lenne nekem egy átlagos lány, aki kedves, aranyos, normális, és magamért szeret. Nem tudom mi lehet a baj, igazából magas vagyok, csontkollekció sem vagyok, hájas se, sportolok, arcra sem vagyok csúnya, inkább csak átlagos. Néha már azon gondolkozom, hogy utcán kéne megszólítanom csajokat, hátha kisül valami komolyabb belőle. Szerintetek? Valaki hasonló cipőben? Tapasztalatok, tanácsok? Előre is köszi.:)

18F

2015. jún. 12. 16:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mert csak a szóból értek.
2015. jún. 12. 17:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez van,csak én lány vagyok.Engem mostanában egyre jobban nyomaszt ez az egész.Teljesen meg tudlak érteni.Én alacsony,duci lány vagyok biztos ezért nem kellek senkinek.Nem felelek meg a mai elvárásoknak.
2015. jún. 12. 18:20
 13/20 anonim válasza:
20 éves lányként még sosem volt kapcsolatom, pedig nem vagyok csúnya, inkább csak átlagos. Próbálkoztak páran, de mindig olyan erőltetettnek éreztem a dolgot, nem volt meg a kölcsönös vonzalom. Persze már én is vágyom egy komoly kapcsolatra, egy emberre akivel boldog lehetek, több nem is kellene, de nem sürgetem a dolgot, nem parázok be az egyedülléttől mert akkor csak rosszabb lesz.
2015. jún. 12. 19:56
 14/20 anonim ***** válasza:

én is hasonló vagyok mint te tök átlagos 18éves fiú szintén nincs senkim és nem is volt még

én már úgy vagyok vele elmegyek vlahova piálni aztán legalább társaságom lesz plusz még jólérzem magam

2015. jún. 12. 20:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy sportolsz, akkor ott vannak lányok. Tovább tanulsz vagy munkát keresel? Ha tovább tanulsz, akkor ott is lesznek lányok más szakon. A meló az más, van, akinek ok a munkahelyi szerelem, másnak nem. A buli pedig annyiból nem rossz, ha nem szórakozóhely, hanem szabadtéri. Ha mentek többekkel, min. egy haveroddal, akkor ott is találkozhattok ismerős társasággal, akik között lesznek lányok, lehet beszélgetni, de nem rögtön számot cserélni, kongatni a harangot. Ne várd erővel, össze fog az jönni.
2015. jún. 12. 21:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiányom van, nem hiszem, hogy bárki engem szeretni tudna. Buta és értéktelen, a való életben egy nulla ember vagyok, életcélok, munkahely és pénz nélkül. Nem tudok ismerkedni, nincs humorom. Nincsenek barátaim, sosem volt barátnőm. Egy dologhoz értek, ezzel kapcsolatban talpraesett vagyok, tudom, hogy milyen helyzetben mit tegyek, de az élet összes többi területén képtelen vagyok boldogulni. Ilyen az ismerkedés is, egyszerűen nem tudok bánni az emberekkel, a nagyobb társaságot mindig kerülöm, mint ahogy a legtöbb beszédhelyzetet is. Jó lenne néhány barát és egy barátnő, de el kell fogadnom, hogy magányos embernek születtem. Igazából nem teszek a magány ellen, évekig tettem, eredménytelenül. Nem írok ki naponta ronda vagyok és elutasítanak a lányok önsajnáltató kérdést sem, mert ettől semmi sem változik. De ha más megkérdezi, néha kedvem van válaszolni. Egyébként ha belül rendben vagy, kívül lehetsz szinte bármennyire előnytelen, lesz barátnőd. 24/F
2015. jún. 12. 21:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem értek a nőkhöz, ők meg nem vonzódnak hozzám. Nem tervezek semmit tenni ellene, csak várom a halált. Utána már nem fog zavarni...

25F

2015. jún. 12. 22:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Gyerekkorban sem voltam jóban a lány osztálytársakkal sose, lehet pechem van, mert szar helyre születtem, itt általánosban a lányok utálatosak voltak mindig, aztán középsuliban se nagyon beszélgettem velük és emiatt meg még talán sok más miatt később is önbizalom hiányos maradtam. Na meg fura félénk-visszahúzódó személyiségem van, nehezen ismerkedem. Nem vagyok társasági ember egyáltalán.

Próbáltam neten ismerkedni, főleg chaten, meg itt is. De vagy olyanokat találtam aki nem tetszett, vagy olyat aki fogalt, vagy akit meg én nem érdekeltem.

Úgyhogy sajna 23 évesen itt vagyok nulla tapasztalattal a nők terén, nem vagyok se egy sármos gyerek, se valami nagydumás, se nagyon okos, se pénzeszsák. Csak egy átlagos hülyegyerek tele álmokkal, aki azt se tudja mihez kezdjen az életben.

2015. jún. 12. 22:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Kozhely lesz, amit irok, de 18 evesen minek parazol ilyenen? Eld az eleted és ne gorcsolj ra erre a parkeresesre. Mondom én ezt huszonevesen. :D

Nekem azert nincs jelenleg parom, mert most mar nagyreszt tudom, hogy milyen tulajdonságokat keresek egy ferfiban és ezeket megtalálni valakiben, aki még meg is mozgat bennem valamit, na az a kihivas. Plusz a masik felnek is van ugye beleszolasa a dolgokba. :)

A tanacsom, hogy ne add fel.

2015. jún. 12. 23:11
 20/20 anonim ***** válasza:

18 évesen tényleg nem ez a legnagyobb probléma.....nekem sem volt, aggódtam is, majd mikor lesz.rtam, lett:D

a 28 évesek akik még szűzek és önszántukból nem érintette meg még őket lány....no, ők inkább aggódhatnak, te még messze vagy ettől :)

Amúgy meg el fog múlni...találsz egy ilyen lányt, szereted, tök jó, és aztán úgyis megunod és vége és kezdheted előlről (mondom ezt feleségként, akit nem csaltak még meg soha, és teljesen jó párkapcsolatban élek), de tudod, minden elmúlik

2015. jún. 15. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!