Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked miért nincs bártnőd/barátod? Hogyan akarsz ezen változtatni? Téged nem nyomaszt baromira? Mert engem már eléggé elkeserít.
Azért teszem fel a kérdést, mert érdekel, hogy más is jár-e hasonló cipőben, mint én. Most lettem 18, és még nem volt barátnőm, illetve volt, 13 évesen, de azt nem számítom bele. Már baromira nyomaszt, és nem tudok mit csinálni, suliban kizárt, buliba ritkán járok, és ott nem is lehet komoly kapcsolatot szerezni. Vágyok arra, hogy legyen egy lány, akit átöleljek, szeretek, megcsókolom, és boldogok vagyunk. De baromira el vagyok keseredve, semmi tapasztalatom nincs, és nem bírom már sokáig. Nem akarok huszonévesen is egyedül lenni. Nincsenek nagy elvárásaim, elég lenne nekem egy átlagos lány, aki kedves, aranyos, normális, és magamért szeret. Nem tudom mi lehet a baj, igazából magas vagyok, csontkollekció sem vagyok, hájas se, sportolok, arcra sem vagyok csúnya, inkább csak átlagos. Néha már azon gondolkozom, hogy utcán kéne megszólítanom csajokat, hátha kisül valami komolyabb belőle. Szerintetek? Valaki hasonló cipőben? Tapasztalatok, tanácsok? Előre is köszi.:)
18F
Nem voltam boldog a kapcsolataimban...mikor nem adtam oda magam egyiknek se 2honap utan, mindig hiszti volt es nekem erre semmi szuksegem.
Ezert nem kifejezetten keresek senkit...de termeszetesen ugy vagyok ra mint barki mas. 17/L
Nekem se volt még kapcsolatom, de engem nem nyomaszt.
Jól érzem magam egyedül. Több idő jut a tanulásra, hobbijaimra, stb.
Elég sok osztálytársam van, akik 24-25 évesen elváltak, van akinek gyereke is van, és panaszkodnak mennyire elbaszták az életüket...
Esetleg netes társkeresőkön is próbálkozhatsz.
Vannak fent normális emberek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!