Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a társkereső oldalakról? Megéri energiát fektetni az internetes társkeresésbe?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Alapvetően távolságtartó vagyok az ilyen társkereső oldalakkal szemben, leginkább amiatt, mert mint többen is írtátok, egyrészt közülük sok már fizetőssé vált, másrészt (és ez az én véleményem), ha fiúként írok egy lánynak, elképzelhetőnek tartom, hogy nem fog visszaírni és nem azért, mert bunkó volna, hanem, mert ha belegondolom magam a helyzetébe, néhány nap alatt akár félszáz levelet is kaphat, és ezek után képtelenség mindegyikre válaszolni.
De még ha "válogat" is azok között az üzenetek között, amelyekre válaszolni szeretne, előfordulhat, hogy ennek ellenére elege lesz az egész internetes társkeresésből és mindenkit hátrahagyva törölni fogja magát vagy rosszabbik esetben fennmarad az oldalon, azonban hónapokig vagy akár évekig nem lép be, a postaládájában meg csak gyűlnek a levelek.
Így akiknek tetszik a lány és veszik a fáradtságot, hogy levelet írjanak neki, azok tulajdonképpen "felesleges köröket" futnak, mivel nagy valószínűséggel nem fognak tőle választ kapni.
Nem egy ismerősöm "botlott már ilyen lányba" ezeken az oldalakon.
Elsősorban emiatt kérdeztem, hogy megéri-e a netes társkeresésbe energiát fektetni.
Mindezek ellenére azért úgy gondolom, hogy az élőben való ismerkedéshez hasonlóan, ha valaki eléggé elszánt, kitartó és türelmes tud lenni és (mint azt a 6-os válaszoló is írta) jó emberismerettel is bír, akkor az ilyen személy a társkeresés ezen formájában is akár sikerrel járhat.
Bár én is osztom azt a nézetet, miszerint alapvetően jobb, ha az ember erre is úgy tekint, mint egy lehetőségre, amitől inkább nem kell sokat várni, mert lehet nem mindenkinek való ez.
Annak éri meg, aki csak felregisztrál és nem pörög rá a témára. Mert az úgy 0 energiabefektetés.
De amúgy nem jó semmire sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!