Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a társkereső oldalakról? Megéri energiát fektetni az internetes társkeresésbe?

Figyelt kérdés
2015. jún. 9. 21:45
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!

Alapvetően távolságtartó vagyok az ilyen társkereső oldalakkal szemben, leginkább amiatt, mert mint többen is írtátok, egyrészt közülük sok már fizetőssé vált, másrészt (és ez az én véleményem), ha fiúként írok egy lánynak, elképzelhetőnek tartom, hogy nem fog visszaírni és nem azért, mert bunkó volna, hanem, mert ha belegondolom magam a helyzetébe, néhány nap alatt akár félszáz levelet is kaphat, és ezek után képtelenség mindegyikre válaszolni.

De még ha "válogat" is azok között az üzenetek között, amelyekre válaszolni szeretne, előfordulhat, hogy ennek ellenére elege lesz az egész internetes társkeresésből és mindenkit hátrahagyva törölni fogja magát vagy rosszabbik esetben fennmarad az oldalon, azonban hónapokig vagy akár évekig nem lép be, a postaládájában meg csak gyűlnek a levelek.

Így akiknek tetszik a lány és veszik a fáradtságot, hogy levelet írjanak neki, azok tulajdonképpen "felesleges köröket" futnak, mivel nagy valószínűséggel nem fognak tőle választ kapni.

Nem egy ismerősöm "botlott már ilyen lányba" ezeken az oldalakon.

Elsősorban emiatt kérdeztem, hogy megéri-e a netes társkeresésbe energiát fektetni.

Mindezek ellenére azért úgy gondolom, hogy az élőben való ismerkedéshez hasonlóan, ha valaki eléggé elszánt, kitartó és türelmes tud lenni és (mint azt a 6-os válaszoló is írta) jó emberismerettel is bír, akkor az ilyen személy a társkeresés ezen formájában is akár sikerrel járhat.

Bár én is osztom azt a nézetet, miszerint alapvetően jobb, ha az ember erre is úgy tekint, mint egy lehetőségre, amitől inkább nem kell sokat várni, mert lehet nem mindenkinek való ez.

2015. jún. 11. 00:18
 22/30 anonim ***** válasza:
Kérdező, van, ahol már az is fizetős szolgáltatás, hogy megnézd, mit írtak neked, és válaszolj, illetve hogy megnézd, hogy egyáltalán ki írt (képeket, adatlapot). Voltam fent egy ilyen oldalon, ami állítólag elég ismert, a nevét nem jegyeztem meg, csak hogy nagyon reklámozták, nem most volt, de úgy egy éven belül. Én is nyithatnék egy ilyen társkeresőt, és mindent fizetőssé tennék, vagy az lenne az eredménye, hogy nem regisztrál senki, vagy az, hogy baromi gyorsan megszedem magam. Az ismertebbek ebbe az irányba mennek el, ami meg ingyenes, az annyira noname, hogy alig van rajta 1-2 ember. Úgyhogy én itt be is rekesztettem anno ezekkel az oldalakkal a kapcsolatomat, és ezt a platformot teljesen ki is zártam, annak ellenére, hogy egy exemmel így jöttem össze, na de akkor még nem volt ennyire pofátlanul fizetős ez a szektor.
2015. jún. 11. 07:51
 23/30 anonim ***** válasza:
Ahol en vagyok az ingyenes, b betus, 5 betu. :)
2015. jún. 11. 13:32
 24/30 A kérdező kommentje:
Csak nem a jó öreg badoo-ra gondolsz? :D
2015. jún. 11. 23:26
 25/30 anonim ***** válasza:
az ennyire le van írva? nekem tetszik, mindig van érdekes csaj ott, most is van egy, aki azt mondogatja, h nem akar dugni senkivel, szóval tuti lesz szex. ;) :DDD
2015. jún. 11. 23:49
 26/30 anonim válasza:
Lehet. Nekem hobbim a hamis profilok keresése, és elküldeni az igazinak. használd a google képkeresőt is. A fizetős oldalak rengeteg hamis profilt tesznek fel, hogy pénzt nyúljanak le. Levelezgetsz egy hamis profillal, közben egy 70 éves fogatlan, sánta, stb. írja a válaszokat "szexi" szerelmes üzeneteket, de nyújtja az időt A képkeresővel esetleg megtalálod privátban
2015. jún. 13. 04:56
 27/30 Stefan Péter István válasza:
ige- igaz keresgélni kell, 8 éve tart az eredmény
2015. jún. 13. 21:38
 28/30 anonim ***** válasza:

Annak éri meg, aki csak felregisztrál és nem pörög rá a témára. Mert az úgy 0 energiabefektetés.

De amúgy nem jó semmire sztem.

2015. jún. 24. 23:20
 29/30 anonim ***** válasza:
szerintem csak abban az esetben, ha az illető tud azért élő szóban is beszélgetni és a kiderül már az elején, mert különben csak a net marad a későbbiekben is, ha szar van a palacsintában, vagy éppen törni látszik a kenyér, csak úgy képletesen, de a tapasztalat azt mutatatta, egy ideig még elbájcseveg az ember
2016. jan. 14. 10:58
 30/30 anonim ***** válasza:
buta hallgatásban órák hosszáig ülni egy kupéban, iszonyú fárasztó, még az ember gyomorkorgását is hallani
2016. jan. 14. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!