Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a társkereső oldalakról? Megéri energiát fektetni az internetes társkeresésbe?
Én többek között pont az ilyenek miatt nem járok már évek óta ilyen oldalakra. Vagy villámrandisok, vagy nyíltan szexpartnerkeresők (házasok is), vagy hisztisek, vagy pszichológus kellett volna nekik inkább, pár normálissal futottam össze, akikkel meg inkább csak haverként tekintettünk egymásra, nem akartunk többet. Plusz én nem fizetek egy fillért se ilyen oldalaknak.
Sokkal többet ér egy érdeklődésbe vágó tematikus facebook csoport, ott nincs annyira zsákbamacska, hogy milyenek az emberek.
Ha nő vagy, akkor mindenképpen próbáld meg, de kitartás, idő kell hozzá.
Azt én is nagyon rossz tendenciának tartom, hogy ilyen sok a fizetős oldal. Sokan egyébként nem veszik figyelembe azt, hogy azért vannak fent az emberek ilyen oldalakon, mert nincsen más lehetőségük az ismerkedésre, mint ahogyan nekem sincsen. Arról meg, hogy hogyan viselkednek az emberek, nem a technika, nem a társkereső oldalak tehetnek, hanem az emberi gyarlóság, amellyel szemben már a technika is tehetetlen. Aki hazudik, sumákol, az élőben is ilyen. De kétségtelen, hogy az interneten még könnyebb mindezt megtenni.
7 es Vicces, hogy számodra a személyes találkozás egyenlő a 'lefektetéssel'.
Remélem azért az utcára még ki mersz menni.
12 es Igen, és nagyon sok fittebb családanyát töcsköl társkeresőzős alfa.
Nekem egy kapcsolatom lett a társkeresőkről, amikor még nem tűzdelték tele ennyi fizetős szolgáltatással, tartott majdnem egy évig, vele se rögtön azonnal találkoztam, először csak beszélgettünk, pár hét elteltével találkoztunk úgy, hogy egyébként is volt dolgom arrafelé, ahova mentünk, így összekötöttük a két dolgot. De nem rohant le rögtön, volt esélyünk emberileg megismerni egymást, beszélgetni mindenféléről, és eldönteni, hogy jól érezzük-e magunkat egymás társaságában egyáltalán.
De sokkal több volt a rossz tapasztalatom társkeresőkről.
Volt, aki már szinte zaklatásig ment az online felületen, és csak úgy tudtam tőle megszabadulni, hogy letiltottam (szerencsére annak az oldalnak volt ilyen funkciója).
Volt, akivel jókat beszélgettünk, továbbmentünk facebookra, aztán ott teljesen más volt, mint amit a társkereső felületen mutatott magából. Ebből én már nem kértem.
Volt, aki szélsőségesen gondolkodott erről-arról (politika, vallás, szex), ami nekem már nem fért bele.
Volt, aki hisztizni kezdett, mert nem ültem nonstop a gép előtt, hogy vele beszélgessek.
Volt egy külföldi, aki elkezdte szidni nekem a magyarokat úgy nagy általánosságban (én is magyar vagyok).
Aztán volt másféle is, akikkel nem akartunk többet, csak mondjuk beszélgettünk, vagy külföldiekkel úgy, hogy én akartam gyakorolni az angolt, vagy ők a magyart, de ez kifutott idővel, én találtam ezekre a célokra más fórumokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!