Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság ki tud megfelelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ki tud megfelelni azoknak a női elvárásoknak, hogy saját ház, vagy lakás, saját kocsi, magas fizetés?

Figyelt kérdés

Nem csoda hogy fiatal pasi, de még az idősebb korosztály is szerencsétlennek érzi magát.

Azt ok, hogy a nő, aki mindezeket kéri, semmit sem tud felmutatni, mert otthon él, de hogy ilyen elvárásai legyenek sok nőnek, az nem normális.

A mai fizetésekből hogy legyen valakinek fiatalon, de még középkorban is márkás autója, vagy saját lakása?

Nem túlzottak ezek az elvárások?

Meg a másik kedvencem, évente min egyszer el kell menni nyaralni, de lehetőleg tengerpartra, mert az a menő a csajok között, és lehet felrakni a képeket a fészre.

Miért lettek a mai lányok/nők ilyenek?

Mikor ők szinte semmit sem tudnak letenni az asztalra a kapcsolatban?

#káosz #zavarazerőben
2015. jún. 9. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:

"tudom, hogy sokan trollkodnak"

gondolom itt sejtelmesen magadra gondoltál:)

2015. jún. 9. 21:55
 62/77 anonim ***** válasza:
91%
A gyengébbek kedvéért elmagyarázom. Az állami gondozásban élőknek az állam 18 éves koráig biztosít lakhatást. Addig a gondozásban lévőknek az álltalános iskolát és egy szakma megszerzését adja ingyen. Az érettségit nem. Az amit egy szakmunkás bizonyítvánnyal ott kap az ember semmit nem ér. 18 éves kor után mehetne az ember egyetemre. Akkor már egy állami gondozott az utcán van. Lakhatását vagy ennivalóját senki nem fizeti. Ha mindkettőt finanszírozni akarja ahhoz nagyon sokat kell dolgozni. De akkor hogyan járjon egyetemre? A kettő együtt megoldhatatlan főleg ha még az érettségit sem szerezhette meg állami gondozásban.
2015. jún. 9. 21:56
 63/77 anonim ***** válasza:

#52 kapásból két dolgot tehetnél. Egyrészt válts albit. A jelenlegi irreálisan drága. Másrészt keress másik munkát.

Annak, amit most csinálsz, nyilvánvalóan semmi értelme. Dolgozol azért, hogy egyél és alhass valahol. Vegyél ki egy szobát vagy valamit, kapásból megspóroltál havi 40 ezret. A másik munka mellett pedig talán lenne időd az előrelépésre.

Nem bántásként írom, de most ezt gondold végig: 30 körül egy nő már olyan szemmel gondolkozik, hogy a férfiban a leendő gyermekei apját látja-e. Márpedig a gyerekei apjától az ember joggal várja el, hogy legalább a saját életét képes legyen rendezni - hiszen ha az sem megy, mégis hogy vállalhatna felelősséget a gyerekért?

Nyilván hazug vagyok, de például én is munka mellett tanulok. Nem egy sétagalopp. Jó ha egy százast megkeresek, nem egyszerű belőle megélni. Mégis több értelmét látom ennek, mert így az ember valahova mégis előre halad. Emellett viszont nem tudnám tolerálni, ha valaki csak egyhelyben toporog.

2015. jún. 9. 22:14
 64/77 anonim ***** válasza:
100%
64-es 10 ezer forintért milyen albérletet kapsz meg hol. Az valami rom? Keressek más munkát mert ott lehet előre lépés? Kiváncsian várom hol van olyan munka ahol 150ezer forintot keresek heti 40 órában diploma nélkül. Mert nekem az nincs. Mit lehet dolgozni hogy havi 100 ezret megkeresel és elengednek tanulni. Az milyen munka?
2015. jún. 9. 22:27
 65/77 anonim ***** válasza:

Ne általánosíts! Csak van oka hogy csak ilyen nőciket veszel észre...

Bizony férfiak közt is van nem egy here aki szívesen tartatja el magát 40 évesen anyuval ... én 1 éve raktam ki gyerekeim apját többek közt ilyenek miatt... (38N)

2015. jún. 9. 22:57
 66/77 anonim ***** válasza:
82%

Nem rom, hanem szoba. Rezsivel együtt 40-45-ért már lehet találni, én évekig laktam így, teljesen jó volt.

Munkát is lehet találni, a párom most egy raktárban dolgozik, és ennyit keres. Dolgozott korábban az építőiparban, ott még többet is keresett, bár tény, hogy ott nem 40, hanem 50 órát dolgozott egy héten. De ez még mindig messze jobb a 7*12-nél.

A saját munkám pedig diákmunka. Amikor elkezdődött az iskola, váltottam. És nem, nem valami extra eset. Ahol dolgozom, 30-an vagyunk az osztályon diákok. De beszéltem egy évfolyamtársammal, ő egy másik cégnél van, hasonló munkát végez és hasonlóan sokan vannak. A főnökeink tudják, hogy suliba kell menni és elengednek. Bár tény, hogy le szoktam dolgozni, amikor épp nem kell bemennem, akkor túlórázom és hétvégén tanulok. Elég sokan csináljuk így, többségében olyanok, akik félárvák vagy árvák, tehát maguknak kell megteremteni a tanuláshoz szükséges anyagiakat. Remélem, kielégítő volt a válaszom.

2015. jún. 9. 23:16
 67/77 anonim ***** válasza:
68-as Értem. Azzal leptél meg hogy van olyan munkahely ahol heti 50 órában száz ezret lehet keresni diploma nélkül és a munkaadó elenged iskolába. Abban segíts kérlek hol keressek ilyen céget mert diák munka keretén belül az interneten nem találtam. Lehet hogy nem jó helyen keresek. Mert ha ez igaz és van ilyen akkor azonnal otthagyom az állásom. Mert a fele annyi munkaidőben majd kétszer annyi az órabér. Én még ilyen állást nem takáltam. Segíts hogy hol keressem ?
2015. jún. 10. 04:14
 68/77 anonim ***** válasza:
62%

"saját ház, vagy lakás, saját kocsi"

30-40 év körül elvárás ez, ahogy én tapasztaltam.""

Ezért is látod a huszonéves lányokat a 30-40 év körüli pasikkal.

Ahogy kijönnek az egyetemről, meg főiskolárol ezek a csajok, egyből keresik az ilyen partikat.

Az a huszonéves lány akinek meg korabeli pasija van, kiszívja a hapsi vérét a saját lakás, autó, és egyéb ügyek terén. Ha záros időn belül ezeket a hapsi nem tudja viritani, akkor liánozás a következőre. Rutinból nyomják már.

2015. jún. 10. 05:00
 69/77 anonim ***** válasza:

Segítek. Diákmunkát diákszövetkezetnél tudsz keresni. Ehhez viszont kell az, hogy diák legyél.

Én úgy csináltam, hogy először felvételiztem, aztán amikor már megvolt a jogviszonyom, akkor mondtam fel és kerestem új állást. Elismerem, van benne kockázat. De ha az ember soha nem kockáztat, soha nem jut egyről a kettőre.

2015. jún. 10. 13:35
 70/77 anonim ***** válasza:
69-es Ez így tényleg komoly kockázat. Mert ha felvesznek És kilépek a munkahelyemről mi garantálja hogy kapok ott diákszövetkezetnél munkát vagy ha kapok akkor míg megkapom a fizetésem addig hogy fizessem a lakást vagy az ennivalót. Ehhez kell az embernek egy komoly tartaléka legyen. Ez nem egyszerű. na ezért jó ha van szülői háttér. Mert az ember nagyon gyorsan utcára kerül ha nem tud fizetni.
2015. jún. 10. 15:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!