Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ki tud megfelelni azoknak a női elvárásoknak, hogy saját ház, vagy lakás, saját kocsi, magas fizetés?
Nem csoda hogy fiatal pasi, de még az idősebb korosztály is szerencsétlennek érzi magát.
Azt ok, hogy a nő, aki mindezeket kéri, semmit sem tud felmutatni, mert otthon él, de hogy ilyen elvárásai legyenek sok nőnek, az nem normális.
A mai fizetésekből hogy legyen valakinek fiatalon, de még középkorban is márkás autója, vagy saját lakása?
Nem túlzottak ezek az elvárások?
Meg a másik kedvencem, évente min egyszer el kell menni nyaralni, de lehetőleg tengerpartra, mert az a menő a csajok között, és lehet felrakni a képeket a fészre.
Miért lettek a mai lányok/nők ilyenek?
Mikor ők szinte semmit sem tudnak letenni az asztalra a kapcsolatban?
Azért elég sok nő is sok mindent le tud tenni az asztalra. Általánosítani meg nem a társkeresős szerencsétlenek alapján kell. Nem véletlenül vannak egyedül.
Huszonévesen teljesen normális elvárás, hogy az embernek már legyen némi egzisztenciája. Végzettség, munkahely, stb.
És az sem túl elborult gondolat, hogy ha a pasi 100 ezret keres és nem elég neki, akkor elvárom, hogy tegyen a változtatásért. Én is 100 ezret keresek, mellette meg tolom az egyetemet, hogy előbbre jussak és jövő ilyenkor lehetőleg ennek a duplája jöjjön be. Miért kellene elnéznem, hogy egy pasi nem tesz semmit, csak nyafog?
Azt én sem értem, amit írtál.
Akik ezeket mondták nekem is majdnem mind panelban lakó, melós szülők gyereke.
És nekik van ilyen elvárásuk?
menjenek márr....
Nem ismerem az általad említett társkeresőt - igazából nem szeretem ezeket a társkereső weboldalakat, sok nem extra szolgáltatás is fizetős.
De azért régebben én is nézelődtem, volt, hogy nem kifejezetten társkeresési céllal, csak lézengtem rajtuk. Egyszer beszélgettem egy külföldi pasival, ő célzottan társat keresett, én úgy voltam vele, hogy meglátjuk, mi lesz, állítólag itt élt és dolgozott Magyarországon. Hamarosan elkezdte szidni a magyarokat. Szerinted beszélgettem vele utána? Rövid időn belül le is tiltottam.
Ugyanez lenne a reakcióm, ha egy csajozni akaró pasi a nőket kezdené el így szidalmazni, ahogy most te teszed itt (meg a kis haverod). Tojok rá, mik a tapasztalataid, engem akarjon valaki megismerni és ne tegyen már bele előzetesen egy általa kreált negatív skatulyába.
"Rövid időn belül le is tiltottam. "
73%os!
Tőlem csak kapsz egy pirosat!ű
de többször is adnék, csak a rendszer egyet enged!
de neked a tisztelet jeléül, küldök vagy 10et.
csak hogy érezd, mennyire egyet értek azzal, amit ideröfögtél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!