Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ki tud megfelelni azoknak a női elvárásoknak, hogy saját ház, vagy lakás, saját kocsi, magas fizetés?
Nem csoda hogy fiatal pasi, de még az idősebb korosztály is szerencsétlennek érzi magát.
Azt ok, hogy a nő, aki mindezeket kéri, semmit sem tud felmutatni, mert otthon él, de hogy ilyen elvárásai legyenek sok nőnek, az nem normális.
A mai fizetésekből hogy legyen valakinek fiatalon, de még középkorban is márkás autója, vagy saját lakása?
Nem túlzottak ezek az elvárások?
Meg a másik kedvencem, évente min egyszer el kell menni nyaralni, de lehetőleg tengerpartra, mert az a menő a csajok között, és lehet felrakni a képeket a fészre.
Miért lettek a mai lányok/nők ilyenek?
Mikor ők szinte semmit sem tudnak letenni az asztalra a kapcsolatban?
Gyerekek... ez valami szánalmas, de komolyan.
Az egyik fél azért rinyál, mert általánosítanak és egyszeri példákkal próbálnak érvelni ellene, a másik meg sajnáltatja magát, hogy ilyen meg olyan nehéz a megélhetés, meg a sors milyen kis ge€i.
Már az elején írni akartam, hogy ez nevetséges, de gondoltam magatoktól rájöttök, erre mit látok, 5 órája hisztizik itt egy halom ember és meg a cicaharc, az egyik azért pipa, mert "fúj, ne általánosítsatok büdös lúzerek, mert ez nem így van" a másik meg "brühühü, de nehéz megélni, de ti hülyék vagytok és nem értitek". Az ilyen emberek miatt nem esik majd nehezemre egy baltával leölni a velem szembejövőket, amikor elpattan az utolsó húrom.
szeretem mikor megjelennek ezek az egyetemre járok, közben két munkahelyen dolgozom, meg hat nyelven tanulok, háziasszonyok.
ezeknek ez a hobbija, hogy ezt beírják minden anyagi dolgot érintő kérdéshez.
a családi kategóriákban gyülekeztek régebben, csak az ő válaszaikat lehetett olvasni, de most már itt is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!