Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ki tud megfelelni azoknak a női elvárásoknak, hogy saját ház, vagy lakás, saját kocsi, magas fizetés?
Nem csoda hogy fiatal pasi, de még az idősebb korosztály is szerencsétlennek érzi magát.
Azt ok, hogy a nő, aki mindezeket kéri, semmit sem tud felmutatni, mert otthon él, de hogy ilyen elvárásai legyenek sok nőnek, az nem normális.
A mai fizetésekből hogy legyen valakinek fiatalon, de még középkorban is márkás autója, vagy saját lakása?
Nem túlzottak ezek az elvárások?
Meg a másik kedvencem, évente min egyszer el kell menni nyaralni, de lehetőleg tengerpartra, mert az a menő a csajok között, és lehet felrakni a képeket a fészre.
Miért lettek a mai lányok/nők ilyenek?
Mikor ők szinte semmit sem tudnak letenni az asztalra a kapcsolatban?
A nem létező fa$zom tele van a szájbaba$zott általánosító kérdésekkel, amiket napi szinten kiírnak a lúzerek.
Nem igaz egyik sem.
Vannak ilyen nök, de nem ez az átlag.
Csak sokkal könnyebb gyártani az elméleteket, és másokra fogni a kudarcokat, mint szembenézni a saját sikertelenségetek valódi okával.
Alapítsatok egy "Gyűlöljük a nőket, mert nem kellünk nekik" klubot, és lehet gyűjtögetni az érveket, ki tud nagyobbat mondani, hogy azért, mert a nők ilyenek, meg olyanok, és lehetetlen megfelelni az elvárásoknak...
Azt majd a halálos ágyatokon talán rájöttök, hogy lehet, mégsem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.
Kedves utolsó!
ha nem ez az átlag, akkor miért van, hogy az ország legnagyobb társkeresőjén a love-on, ahol több millió ember van fenn, a mai lányoknak ez az általános, ismerkedésnél.
akkor a több száz beszélgetés, vagy rengeteg randi, ahol ezeket mondták, az nem igaz, vagy mi?
pedig ezeket csajok szokták mondani, nem a lúzer pasik találják ki:)
papkka, ezeknek a feminista angyaloknak felesleges bizonygatni bármit is:)
őszerintük az élet szép, és minden rendben.
gondolom ők nincsenek fenn egyik társkeresőn sem, és nem kérdezik meg, hol laksz, mennyit keresel, mivel jársz dolgozni?
ugyanmár:)
Már megint egy ilyen kerdes? -.-
Unalmas ez a korlátolt gondolkodás, csak sajnalni tudom az ilyen embereket.
21. vagyok. Sem én, sem azok a nők, akiket ismerek, nem várják el ezeket.
Én annyit várok el (anyagiak tekintetében), hogy ne nekem kelljen eltartani.
Amit egyéb szinten elvárok, az nem az erőssége sok férfinak (kommunikáció, őszinteség, igényesség. Ha mégis őszinte, és kommunikatív, akkor meg rátelepedős fajta, akitől nem kapok levegőt.) Biztos nem mind ilyen, ezek csak az én tapasztalataim.
De további jó általánosítást....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!