Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért olyan riasztó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért olyan riasztó egy lánynak (18 +, nem vagyok pedofil), ha kiderül számára, hogy 38 vagyok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 7. 14:37
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Még valami:

El nem hiszed, milyen jelentéktelennek tűnö apróságok számítanak a tinik "párválasztásánál".

Mondok egy példát: a Devergo pulcsid nem a legújabb modell... Szerinted mi ez a korkülönbséghez képest?

Van még kérdésed?

2015. jún. 8. 10:36
 32/42 anonim ***** válasza:
Nagyon sok nőt zavar a 10+ év korkülönbség, de ezzel nincs semmi probléma szerintem, vannak, akik a korban hozzájuk közelebb állókhoz vonzódnak.
2015. jún. 8. 10:53
 33/42 A kérdező kommentje:

A Devergo az olyan "olcső", nem? ;-)

Ha a devergós csávó ver engem, pusztán azért, mert devergós, én pedig nem, hát akkor ott egye meg a franc az egészet. Onnantól nem érdekel.

Ha az életkor zavaró, akkor szerintem inkább az öregségtől való félelem dominál. Kicsit olyasfajta viszolygás lehet, mint a "napsütötte sáv-ban", amikor a 18 éves Petri elmegy egy ötvenes nővel egy pincébe.

Vagy nem tudom.

De miért flörtöltök, fiatalabb lányok, just for fun? A múltkor bevásároltam, és egy iszonyat cuki lány fogadott mosolyogva a pult megett. Nagyon akart segíteni választani, erős szemkontakt, és amikor átadta a becsomagolt cuccot, egy rendkívül hosszúnak tűnő másodperc töredékéig "úgy" néztünk egymás szemébe. De tényleg lehet, hogy ezeket csak úgy képzelem. Tudjátok, az a negyvenes, aki még nem csavarodott be, az csak most fog.

2015. jún. 8. 14:48
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, ha megtetszik egy-egy csinos, fiatal nő, csak tudomásul kell venni, hogy vannak olyan fiatal nők, akik a saját korosztályukhoz vonzódnak inkább.

De ettől még lehetnek olyanok is, akik pont hozzád.

2015. jún. 8. 14:57
 35/42 A kérdező kommentje:
Igen. Én sem vonzódom a 60 éves nőkhöz. ;-)
2015. jún. 8. 15:05
 36/42 A kérdező kommentje:

#34 Nagyon köszönöm, hogy ezt ilyen szépen megfogalmaztad (és most nem az irónia szól belőlem). Tkp. "az élet nehéz, de mégis jó"-elvet bontottad aprópénzre.

A dolog másik oldala: én tkp. egy tinit sem ismerek (csak az alattunk lakó csajt) Az is lehet, hogy a magyar oktatáspolitikának hála csupa agyi zombiból áll az egész sereg. De néha meglátok egy-egy lányt, és elsuhan, és az idomai, mint a harsogó alma. ;-)

Huszonéves lányokat/nőket ismerek, harmincast meg még többet.

Amúgy sztem a 2010-es években több a pszichésen terhelt, vagy csak úgy szimplán furcsa srác, mint a '90-es években. Bár akkor is volt egy csomó durva dolog (xy H-overdose, ilyesmik).

2015. jún. 8. 15:37
 37/42 anonim ***** válasza:

Hát ha te sem vonzódsz, az idősebbekhez, akkor te miért várod el, hogy hozzád vonzódjanak?

És igen, az öregedéstől félnek. Én pl nem tudok olyan emberrel együtt lenni, aki kis túlzással az apám lehetne és pár éven belül úgy is fog kinézni ha még nem, nem akarok egyedül maradni ha ő ennyivel előbb meghal, nem akarok öregkori problémákkal szembenézni amikor én még fiatal vagyok, nem akarom elvenni tőle a házasság vagy a gyerek lehetőségét aminek az idejéből ő kifut mikor én még simán ráérek és nem vágyok rá, nem akarok olyan gondokkal foglalkozni amik 18+ évesen nem terhelnek de 38 évesen igen.

A lány meg csak a munkáját végezte. A vevőkkel kötelessége normálisnak lennie, az ilyesmibe kár beleképzelni bármit is. Különben meg ha tényleg tetszettél neki, miből gondolod, hogy elriasztotta volna a korod? Gondolom nem közölte ezt veled miközben visszaadta az apród. Nekem ez a korkülönbség túl sok, én biztos nem is flörtölnék ezért ilyen korúakkal, na de ugye ránézésből nem mindig lehet tudni valaki korát.

2015. jún. 8. 15:44
 38/42 A kérdező kommentje:

Mi az, ami terhel egy 38-ast, és egy 18-ast nem? Nekem már 18 évesen voltak halál-paráim. Egyszer (akkor pont 18 voltam), túl jól sikerült egy mókás kísérlet, és derűs jókedv helyett folyton arra gondoltam, hogy infarktusom van.

Most, hogy ennek az esélye a többszöröse, érdekes módon nem félek annyira a mindennapokban, mint boldogult ifjúkoromban.

2015. jún. 8. 16:04
 39/42 anonim ***** válasza:

Azért mert valaki 18 éves még nem biztos, hogy olyanokat csinál mint te, hogy oka legyen halálfélelemre. Bárki meghalhat bármikor, de 38 évesen az ember közelebb kerül az ilyen problémákhoz mint 18 évesen. Különben sem azt mondtam, hogy egy 38 éves férfi most hirtelen meghal, de mondjuk együtt vannak 10-15 évet, amikor a nő még mindig ereje teljében van, a férfi meg lehet, hogy már... hát nem annyira. Ezt a terhet minek vegye magára az akinek még nem muszáj?

És hogy mi a különbség a két kor között? Én pl 23 vagyok. A szüleim külön kis lakrészében élek, dolgozok és tanulok, ezen kívül a világon semmi gondom. Egyáltalán nem vonz, hogy unalmas hétköznapi problémákkal foglalkozzak. Nem akarom más koszos gatyáját mosni, azon agyalni, hogy mit főzzek estére vagy berakni a pénzem a közösbe aztán azt számolgatni hogy jövünk ki hó végéig, azt sem akarom, hogy eltartsanak vagy ne adj isten atyáskodjanak felettem. Ahogy más is mondta, egyszerűen más szakaszban van az életük. Vagy te ilyen korban is csak komolytalan szórakozást akarsz? Az a baj, hogy egy felnőni nem akaró, magát 18 évesnek képzelő 38 éves ugyanannyira nem vonzó, mintha máris a házasságot meg az 5 gyereket tervezgetné egy 18+ lánnyal. Nem értem miért kell annyira bizonygatni, hogy a két kor között semmi különbség nincs.

2015. jún. 8. 16:39
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Te ne viccelj, hogy komolyan flortnek gondolod a boltos csaj segitokeszseget:-)

Jo tanacs, a kocsmaban a pultoslany, a vendegloben a pincerlany, illetve a boltban a penztaroslany 'hivatalbol' kedves.

Van egy pultos ismeros, konkretan tele a hocipoje azzal, hogy egy raklap ferfi azt hiszi azert mosolyogva szolgalja ki oket, mert akar toluk valamit.

2015. jún. 8. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!