Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
Egyik nap olvastam itt egy kérdést, amit egy pedofil írt ki, aki arra akarta kiverni, hogy mások pedofil emberekről írnak neki sztorikat.
2/10 A kérdező kommentje:
Na erre most mit mondjak? Engem csak érdekel, hogy mással már történt e valami hasonló, mint velem a napokban.
2015. máj. 11. 18:38
3/10 anonim válasza:
Én csak egyszer voltam 15 éves lánnyal, de nem volt szűz és önként adta magát...
4/10 anonim válasza:
Az jobb esetben is jailbait, nem pedo. Pedo az, aki éretlen gyerekkel csinálja.
5/10 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen sztorim, de ha gondolod a tiedet szívesen elolvasom
6/10 anonim válasza:
Hat igen itelkezzunk masokon, nevezzuk oket neveken. Ez viszi elobbre a tarsadalmat es ez segit abban hogy otthon erezzuk magunkat benne. 150 evvel ezelett meg az a szemely aki nem akart "hinni" eretnek volt, emlekeztek? Az is egy jo kis megbelyegzes. :) hajra csak igy tovabb.
7/10 mantis religiosa válasza:
Igen, igazából 12 éves kor alatt mondható valakiről, hogy pedofil, de ettől függetlenül, 16 évesen, még szűz fiúként, elég rámenősen kikezdett velem egy 55 éves férfi, hát az elég durva volt, de végül is sikerült túltenni Magam rajta.
8/10 anonim válasza:
12 évesen sétálgattam az utcán amikor megállt mellettem egy kocsi és a pasi már a farkát simogatva megkérdezte hogy leszo pom e
10/10 anonim válasza:
Hat éves koromtól tizenegy éves koromig molesztált az apám. A család engem nevezett hazugnak, ő meg élte világát miközben az én életem gallyra ment. Kegyetlenül nehéz volt kimászni belőle. Azok közül aki tudtak róla, sokan engem okoltak, mert szerintük hat éves fejjel ugye én csábítottam el a negyven éves apámat. Mintha tudhattam volna mi az a szex. De könnyebb az áldozatot hibáztatni, és félrenézni, mert akkor becsaphatják magukat. Mert csak azt bánthatják, erőszakolhatják meg aki kiprovokálta, így ők biztonságban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!