Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerettesem meg magam az emberekkel, mért nincsenek barátaim? 16/L
Figyelt kérdés
Két általánosba jártam, nagyon vissza húzódó csöndes lány voltam, hívtak a barátnőim de sose mentem sehova mindig csak otthon ültem. Másokdig sulimban azzal akikkel jóba lettem az elején őket utálták az osztályban, így engem se szerettek meg. Gimibe mentem úgy gondoltam hogy majd most jó lesz, akivel jóba lettem lány elárult már nem vagyunk jóba. Most nincs barátnőm. Hogy szerezhetnék? Eléggé szókimondó ember vagyok, nem vagyok nyalis és a legtöbb ember folyton nyalizik nekem ez nem megy. Mit kéne tennem? Min változtassak?2014. dec. 18. 22:50
2/8 anonim válasza:
Ne akarj azért változni, hogy a világ szeressen. Legyél olyan, amilyen, és ha úgy elfogadtad magadat, akkor a világ is elfog fogadni. Ne akarj erőltetett kapcsolatokat..felesleges.
3/8 anonim válasza:
Most mondanam h beszelgessunk es megosmerjuk egymast, es ha elegge megosmertuk megmondom h miert nem vagy vagy miert vagy szimpatikus, min valtoztass. De az embereknek ilyesmire nincs odejuk, nekem is csak napi 1-2 level ferne bele. Ezt igy nem lehet megallapitani... Ha gondolod írj.. :) 16/f
4/8 anonim válasza:
Nek tudom h i helyett miert irtam 'o'-kat.
5/8 anonim válasza:
Majd jönnek a normális emberek is. Lehet nem nyalnak csak nagyon kedvesek, mert bírnak.
6/8 anonim válasza:
hát én hasonló helyzetben vagyok csak fiú vagyok most hogy 9. be mentem sajnos szar társaság vesz körül szóval iskolán kívül kellene próbálkozni eddig is kevés emberrel barátkoztam de minden jó volt most már elmúltak azok az idők :(
7/8 anonim válasza:
Nekem se sok barátom van, de azok nagyon jók. Bár sulikban mindig sok "barátom" volt, igazi barátok a való életben vannak, s azokból senkinek sincs sok sztem.
8/8 anonim válasza:
Ja, még annyit, h szívesen levelezek veled, s leszek a levélbarátod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!