Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az miért olyan riasztó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért olyan riasztó egy lánynak (18 +, nem vagyok pedofil), ha kiderül számára, hogy 38 vagyok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 7. 14:37
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
54%
Én 24 évesen jöttem össze egy 46 éves férfivel. Azóta is együtt vagyunk :) 28/N
2015. jún. 7. 15:32
 12/42 anonim ***** válasza:
#8 Én pont fordítva látom. A huszonéves lányok emelik magasra a mércét, míg a harmincasok már nem olyan válogatósak.
2015. jún. 7. 15:33
 13/42 anonim ***** válasza:
54%

"Hozzáteszem, hogy jellemzően azok a férfiak kezdenek fiatalabbakkal, akik a saját korosztályukban sikertelenek. Mert egy harmincas nőnek azért lényegesen magasabb elvárásai vannak egy férfival szemben, hiszen már ők maguk is elértek valamit az életben."

Ez nem igaz. Szimpla logika. Egy huszonéves nönek fényévekkel többen udvarolnak, mint egy 30 éves nőnek (szimplán azért , mert csinosabb) Mivel ez a helyzet, ezért nyilván magasabbra teszi a lcet, hogy kiszűrje a sok hapsi közül a legjobbat.

A 30as nőknek alapjáraton csak a hangja nagy, ha szinglik lesznek, örülnek egy harmincas átlagjózsinak.

2015. jún. 7. 16:28
 14/42 anonim ***** válasza:

a kérdezőnek meg, nemtudom hogy hol csajozol. Ha itt akkor azért riasztó. Ugyanis persze, igy látatlanban egyetlen lány sem fog apuka nyakába ugrani.

Ha meg IRL utasítanak vissza, akkor az elég világos, hogy rosszul lőtted be a célcsoportot 8nem, nem a koruk miatt, hanem azért, mert külső illetve anyagiak terén nem veszed fel a versenyt a többi udvarlójukkal azon a szinten, hogy elnézzék a korkülönbséget)

2015. jún. 7. 16:31
 15/42 anonim ***** válasza:

# 8 vagyok és kiegészítem, amit írtam.

Természetesen huszonéves lányoknak is vannak elvárásaik, leginkább az, hogy a férfi legyen jóképű és szórakoztató.

A harmincasok viszont érett személyiséget, egzisztenciát, érettséget, megbízhatóságot várnak el inkább a partnerüktől.

Az pedig egyáltalán nem igaz, hogy a harmincas nőknek kevesebben udvarolnának. Már csak azért sem, mert az érettebb férfiak képesek csak igazán udvarolni (már aki, persze vannak kivételek).

2015. jún. 7. 18:37
 16/42 anonim ***** válasza:
Azért mert a 18 körüli lányok (is) a feszes testű,farkú fiatal pasikat szeretik,nem a korodbelieket.
2015. jún. 7. 18:44
 17/42 anonim ***** válasza:

Az utolsón jót nevetem.

Szeretném látni azt a tizenéves kisfiút ITT, amilyik BÁRMIBEN jobb mint én.

38/F

2015. jún. 7. 19:12
 18/42 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert egy 38 évesnek lassanként inkább a családalapításon kéne gondolkodnia, nem 18 évesek után kajtatni.
2015. jún. 7. 19:20
 19/42 anonim ***** válasza:
Persze 17-es,mert te te jobban nézel ki,és mindenben jobb vagy egy fiatal pasinál :)
2015. jún. 7. 19:24
 20/42 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Nem tudom ki vagy, milyen nemű, így nincs jogom téged kritizálni.

De elnézve a gyíktestű, semmihez nem értő, egész nap a mobilját buzeráló, szelfiző gyökereket, szembetűnő a különbség.

38/F

2015. jún. 7. 19:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!