Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért olyan riasztó egy lánynak (18 +, nem vagyok pedofil), ha kiderül számára, hogy 38 vagyok?
Hol van az előírva hogy egy felnőtt férfi nem tanulhat vagy szórakozhat?
38/F, egyetemista
Sehol nincs előírva. Tanulni bármikor lehet, persze munka mellett. És a szórakozás ennyi idősen nem azt jelenti, mint 18 évesen.
Ha valaki 38 évesen is még egy 18 éves szintjén van, ott azért elég nagy bajok vannak...
Valószínűleg a 18+ korosztályból csak a nálad jóval fiatalabbaknak riasztó ez a korkülönbség. Idősnek tartanak magukhoz.
Egy 30-as nőnek biztos nem lenne riasztó. Bár a 30-asoknak, vagy 30-hoz közelieknek meg már magasabb elvárásaik vannak a férfiakkal szemben általában, mint a fiatalabbaknak, ezt magamon is tapasztaltam.
Hát, ha úgy vesszük, manapság már gyakran egy 14 éves sem "lány". Manapság... húsz éve is ez volt.
Szaaaal.... 38y/o male lennék, ééés látom egy 25 körüli "nőn", hogy zavarja, hogy tizenhárom év van közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!