Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hol találok impotens aszexuális srácot? 27L
Az aszexualitás a nemi érdeklődés maradéktalan hiányát jelenti, az aszexuális ember elutasítja a testiséget.
Aki nem tud és nem is akar szexelni olyan barátot szeretnénk,de sajnos sehol nem találok! :(
Aki beteg,annak is hiányzik egy barát,társ!
Komolytalanok ne írjatok,köszönöm!
Egy pici fogalom zavarban vagy 1 az asszexualitás nem betegség és 2 fizikailag képes lenne a nemi életre ahogy szülni is tudna.
Csak nem érdekli a dolog.
Szerinted nekem nem lett volna rá mód (ha azt vesszük h nem lennék aszex) dehogy nem. Volt olyan is aki felkért kapcsoltra.
De valszeg egy hetero aszex kapcsnál nem kell magyaráznom h miért passzoltam inkább.
Bár még mindig a személyes "kedvencem" az az mi ? és az ilyen nincs is kategóriák.
Ja és attól h van erekciód az nem kizáró ok.
A szakállam is nő azt vagy levágom vagy nem de attól még van.
EZ MEG MI EZ :o
Te most "beteg" vagy -ahogy írtad- vagy szimplán a tökéletes lelkiszemetest keresed?
Én idősödő vagyok és lehet, hogy ez a fiatalokról szól most éppen itt, de még a 60-70-esek is kénytelenek élni, hisz nem ölhetjük meg magunkat.
Érdekes kérdés. 3 barátnőm van, akik férjnél vannak és a férjük impotens lett, az egyik már vagy 10 éve.Itt a feleség szinte belebetegedett.Persze a férjét is bánthatja, mert alkoholisták lettek (gondolom: ezért, pedig értelmes, egyetemet végzett emberek, ismerik az alkohol romboló hatását). Viszont a szeretet nem múlt el közöttük és nem dobnak el ezért 30-40 éves házasságokat e miatt. Én meg mit nem adnék egy ilyen pasiért! Egy pszichológus ismerősöm azt mondja: nem is hiszem,hogy mennyi impotens férfi van,(főleg 60 felett),na csak hol? Bezzeg ilyen társkereső nincs, pedig lehet hogy jól menne. Nem értem, hogy nem jutott ez eszébe eddig még senkinek.És azt sem értem,hogy miért ne lehetne úgy élni egy párnak,hogy csak lelkitársak.Mindent megbeszélnek,mindenben segítik egymást betegségben, egészségben. Ugyan miért olyan lehetetlen kívánság ez? Hisz hányan meg kényszerből élnek így. Ki érti ezt? Akinek nem impotens kellene azé bezzeg impotens, akinek meg olyan kellene: nem talál és egyedül kell leélnie a hátra lévő életét.Ezért kellene egy társközvetítő, hogy az ilyen helyzetbe kerülők is találjanak társat. Eszébe juthatna már végre valakinek !
Igen nehéz kibírni azt a néhány percet is bárkiért!
Az már nem boldog párkapcsolat,ahol az egyik szenved!
Ettől még hiányozhat társ valakinek az életében,
szex nélkül is lehet boldogan élni!
hát igen, még az a pár perc is szenvedés tud lenni... nehéz így párt találni!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!